Åbent hus med tilmelding
D.12/12 kl. 11:00 - 11:30

Tylstrupvej 34,
9382 Tylstrup

Stråtækt idyl på 240 kvadratmeter

Villaen på Tylstrupvej 34 er beliggende på en rolig placering i Tylstrup. Der er gode busforbindelser lige rundt om hjørnet, og du bor centralt med nem adgang til både Hjørring, Brønderslev og Blokhus. Tylstrup er en dejlig by for børnefamilien, der er to børnehaver i byen samt skole og idrætshal med et rigt sportsliv. Aalborg kan nås på godt 20 minutter via motorvejen.

Her får du en rummelig villa med masser af plads. Boligen indeholder bl.a. fire værelser, et stort badeværelse samt et gæstetoilet. Der er lagt nye gulve i stueplan i 2015 og kvistene på huset er skiftet omkring 2005.

Indenfor i husets entré kan du gå lige ud i køkkenet. Her er tale om et tidløst og lyst køkken med hvide skabe og træbordplade. Der er desuden gulvvarme i køkkenet. Herfra har du adgang til husets bryggers.

Videre inde i den store stue har du masser af plads. I den ene ende af stuen er der hyggelig afdeling med pejs og klinkegulv med gulvvarme og du har generelt god plads til at indrette dig. Der er skydedør ud til den overdækkede terrasse. Til sidst i stueplan har du gæstetoilettet i praktisk forlængelse af entréen.

Oppe på førstesalen er der et hyggeligt repos, et stort soveværelse med adgang til altan samt tre yderligere værelser og badeværelse. Badeværelset har en rigtig god størrelse og her er både badekar og bruser samt dobbeltvask.

Pladsen foran den dobbelte garage er anlagt med flot belægning, ligesom du har en hyggelig sydvendt terrasse. Grunden er på hele 1.273 kvadratmeter og byder på flotte træer, endnu en dejlig terrasse og pavillon.

Velkommen på Tylstrupvej 34 – kontakt os for at høre nærmere om denne spændende bolig.

Kontantpris 995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud