Ny pris
Læs mere

Elkærvej 72,
9381 Sulsted

Moderne familievilla med central beliggenhed

Villaen på Elkærvej 72 er beliggende i Sulsted. Herfra har du ikke langt til byens faciliteter, der bl.a. inkluderer daginstitutioner, skole til og med 9. klasse, indkøbsmuligheder og en aktiv idrætsforening, hvor der dyrkes alt fra fodbold til gymnastik. Du har heller ikke langt til det store skovområde, Hammer Bakker. Samtidig bor du kun 15 kilometer fra Aalborg og få minutters gang fra bussen, som fører dig mod storbyen på kun 25 minutter.

I alt er villaen på hele 273 kvadratmeter, som fordeler sig på to etager. Samlet set består villaen af entré, køkken, stue og spisestue, fem værelser, to badeværelser og bryggers. Der er tale om en skøn og børnevenlig bolig med plads til den store familie. Ligeledes er der generelt en gennemgående stil i boligen.

Stueplan byder på et fantastisk opholdsrum, hvoraf stue og køkken er i åben forbindelse. Køkkenalrummet er lyst og lækkert, og selve køkkenet er et IKEA-køkken fra 2016. Stuen har et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Der er tale om en stor stue med plads til separat sofa- og spiseafdeling. Spisestuen har en smuk detalje med karnappen, som skaber en god atmosfære.

Til sidst består stueplan af master bedroom med tilhørende walk-in. En god mulighed for at skabe separat voksenafdeling og holde børnene ovenpå. Derudover finder du de to badeværelser på denne etage, hvoraf det ved entréen er med gulvvarme. Det store badeværelse er med spabad.

Trappen til 1. salen fører dig op til boligens repos. Her finder du boligens 4 værelser og et godt multirum, som kan bruges til fælles legestue eller andet efter behov - kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil udnytte de mange kvadratmetre.

Udenfor får du en stor terrasse, som er flisebelagt og en dejlig børnevenlig have. En del af terrassen er overdækket, og du kan derfor nyde udendørsmiljøet i alt slags sommervejr. Til sidst tilbyder boligen garage med tilhørende skur.

Vi byder velkommen indenfor i denne velbeliggende villa i Sulsted. 

Kontantpris 1.675.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud