Mejlstedvej 13,
9380 Vestbjerg

Smuk murermestervilla med sydvendt have

Denne klassiske murermestervilla på Mejlstedvej 13 ligger på en rigtig god placering i Vestbjerg. Her bor du tæt på indkøb, offentlig transport mm. Byen tilbyder alt det nødvendige til dagligdagen, herunder en populær skole, gode daginsitutioner og et aktivt forenings- og idrætsliv. Placeringen er desuden fordelagtig i forhold til, at du har nemt til motorvejen, og Aalborg centrum er kun en køretur på ca. 10 minutter væk.

I 2016 er huset blevet omfuget hele vejen rundt og samme år er der lavet nyt badeværelse på førstesalen. Desuden skal det nævnes, at husets lækre HTH-køkken er fra 2014 og komforten fejler ej heller noget med gulvvarme i køkken, gang og badeværelse i stueplan. Der er indlagt fibernet til huset. Den smukke klassiske stil er helt gennemført med bl.a. tegltag og dannebrogsvinduer.

Huset har en dejlig planløsning med et badeværelse på hvert plan, et åbent køkkenalrum i forbindelse med stuen, tre værelser samt en god kælder med vaskerum og to disponible rum.

Velkommen indenfor i husets entré, hvor du ligefremme finder et dejligt badeværelse med brus.

Videre inde i huset kommer du ind i køkkenalrum/stue – et fantastisk lyst og dejligt rum, hvor der er tænkt over detaljerne i forhold til flotte og klassiske materialevalg. De fritlagte bjælker i loftet giver en skøn stemning og her er god plads til at samle familien. Det fine køkken er flot integreret i rummet og byder på masser af opbevaringsplads.

Også brændeovnen bidrager med hygge, og fra køkkenalrummet kan du gå ud på den hævede træterrasse, hvorfra man virkelig kan nyde udsigten ned i den flotte og hyggelige have.

Førstesalen rummer et dejligt stort og lækkert badeværelse samt tre gode værelser.

Til villaen hører en stor og flot garage, hvor der opsat troldtektlofter. Dette skønne rum har masser af anvendelsesmuligheder, og her har du god plads til cykler, barnevogn mm.

I den dejlige og børnevenlige have finder du desuden både drivhus og en fin køkkenhave.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for en fremvisning af denne smukke og yderst velbeliggende murermestervilla på Mejlstedvej 13.

Kontantpris 1.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud