Solgt
Læs mere

Gærdesmuttevej 5, Stenum
9700 Brønderslev

Fuldmuret familievilla fra 2016 med fem værelser

Den skønne villa på Gærdesmuttevej 5 er beliggende på en børnevenlig placering på en blind vej i hyggelige Stenum nordvest for Brønderslev. Stenum er en meget velfungerende lille by med mange børnefamilier, egen friskole, børnehave, dagplejere mm. Der er også et fantastisk idrætsliv i byen i og omkring Stenum Hallen og de omkringliggende stier og søer indbyder til gåture og afslapning i naturen. Indkøbsmuligheder har du masser af i Brønderslev, blot 6-7 minutters kørsel fra huset. Løkken og det brusende Vesterhav er blot 10 minutters kørsel væk, så du befinder dig også nemt og hurtigt på en af Danmarks bedste sandstrande.

Villaen opvarmes særdeles energieffektivt og billigt via en luft til vand varmepumpe af mærket Vaillant. Der er gulvvarme overalt med trådløs styring samt genvex-anlæg for et godt indeklima.

Med dens fem værelser egner boligen sig utroligt godt til børnefamilien. Planløsningen byder desuden på to badeværelser, et skønt bryggers, køkkenalrum, viktualierum samt stue og integreret dobbelt garage.

Kvadratmeterne er udnyttet optimalt uden spildplads, blandt andet med indgang gennem det flotte bryggers med hævet vaskemaskine og tørretumbler. Det er en rigtig god detalje, at du kan gå direkte ind i huset fra garagen.

Køkkenalrummet er villaens hjerte og her er god plads til at samles. Køkkenet er skønt indrettet med flotte elementer, og fra spisebordspladsen har du direkte udgang til den sydvestvendte terrasse.

Videre rundt i huset byder forældreafdelingen på et dejligt soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse. Alle materialevalg i huset er lyse og tidløse og udgør en helt fantastisk ramme for et skønt hjem.

Udenfor har du en meget børnevenlig og nem have, der vender godt i forhold til solen.

Velkommen på Gærdesmuttevej 5 – vi står klar til at fremvise boligen, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.