Solgt
Læs mere

Carl Klitgaards Vej 35, 2. tv,
9400 Nørresundby

Luksuslejlighed med to altaner og egen p-plads

Denne lækre lejlighed er beliggende på Carl Klitgaards Vej 35, 2. tv., i Nørresundby. En fantastisk beliggenhed ved havnefronten, kulturbroen, Lindholm Strandpark og Limfjorden lige udenfor din hoveddør. Ej heller indkøb, detailbutikker, apotek og frisør har du langt væk – faktisk bor du blot rundt om hjørnet fra et velassorteret shoppingcenter med bl.a. en stor Føtex, en Matas, Imerco mm.

Her er tale om en rigtig skøn lejlighed, hvor der er foretaget nogle gode tilvalg. Blandt andet er der valgt en kvalitetsbordplade i køkkenet i Corestone, der kan slibes og er stærk og meget modstandsdygtig overfor pletter. Hertil kommer indbyggede skabe på værelserne. Alt inventar i lejligheden er fra HTH og alle hvidevarer er fra Siemens.

Lejligheden breder sig over hele 132 kvadratmeter og indeholder tre værelser, et åbent kombineret køkken/stue, to altaner og to badeværelser. Ejendommen er opført i 2017 og tilbyder derfor alt hvad man forventer af en nyere bolig, blandt andet elevator. Der medfølger egen p-plads i kælderen.

Velkommen indenfor i lejlighedens entré, hvor du på højre hånd kan gå ud på det ene badeværelse. Her har du også vaskemaskine og tørretumbler og de smukke sandfarvede klinker, det hvide grebsfrie badmøbel og det væghængte toilet giver et moderne men tidløst og roligt look.

Videre inde i lejligheden kommer du ind det det fantastiske åbne rum, der udgør stue, køkken og alrum. Det er en skøn detalje, at du i hver ende af rummet har udgang til en altan og de store vinduespartier fra gulv til loft lukker virkelig lyset ind.

Det flotte køkken indeholder Quooker, masser af skabsplads og lækre hvidevarer. Akutstikfeltet over spisebordet sikrer god akustik i det åbne rum og over køkkenet er der integrerede spots i loftet.

Videre rundt på de tre værelser er der på dem alle indbyggede skabe og også det andet badeværelse er lyst og lækkert med bruseniche og grebsfrit badmøbel.

De to altaner mod henholdsvis øst og vest sikrer dig adgang til en plads i solen hele dagen igennem. Udsigten til fjorden taler for sig selv.

Velkommen i denne gennemførte og meget lækre lejlighed på en fantastisk placering. Tøv ikke med at kontakte os for nærmere information om lejligheden på Carl Klitgaards Vej 35, 2.tv.