H. C. Andersens Vej 14, 1. th,
9000 Aalborg

Moderne lejlighed med gode parkeringsmuligheder

På H. C. Andersens Vej 14, 1. th. finder du denne moderne lejlighed. Lejlighedens er centralt beliggende med få kilometers afstand til både Aalborg- og Vejgaard centrum. Derudover er der gode parkeringsmuligheder, og du bor tæt på motorvejen, så du hurtigt og nemt kan komme enten syd eller nord på, hvilket er en stor fordel. Dertil er lejligheden beliggende nær dagligvarebutikker, busforbindelser og meget mere - der er noget for enhver smag.

Du bliver en del af en god forening, hvor der bl.a. må holdes husdyr.

Selve lejligheden er på 83 kvadratmeter og består samlet set af entré, køkken, stue, to værelser og et badeværelse. Sidstnævnte er fra 2017 med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Dertil er badeværelset, ligesom resten af boligen i rigtig god stand samt i en moderne stil. 

Lejlighedens entré giver rigeligt med plads til overtøj med den indbygget skabsvæg. Fra entréen har du adgang til alle lejlighedens tilværelser. Køkkenet er et åbent køkken fra 2017. Her får du alt det nødvendige i hårde hvidevarer, masser bordplads og det er generelt et skønt sted at kokkerere. 

Videre herfra kommer du ind i stuen, som er en lys og dejlig stue, hvor der er mange indretningsmuligheder og store vinduespartier, der giver et godt lysindfald. De to værelser er af en god størrelse og kan bruges efter behov. De er ligesom stuen med et skønt lysindfald.

Nær lejligheden er der på fællesområdet udenfor legeplads til børnene - det er altså også et godt sted til børnefamilien. Søger du en lejlighed nær Aalborg centrum og universitetet, der er i særdeles god stand, er det måske din drømmelejlighed.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om lejligheden på H. C. Andersens Vej 14, 1. th. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontantpris 1.275.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud