Elsamvej 3, Vester Hassing
9310 Vodskov

Velholdt villa med sjæl og flotte detaljer

Villaen på Elsamvej 3 er beliggende centralt i hyggelige Vester Hassing. En dejlig nordjysk by, hvor du både har gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner og et aktivt idræts- og foreningsliv. Der er desuden gode busforbindelser til og fra byen og du har kun omkring 20 minutters kørsel i bil til Aalborg.

Det dejlige hus i to plan indeholder bl.a. tre værelser, et walk-in, køkkenalrum/stue ud i ét samt entré med trappe til førstesalen.

Udenfor er huset helt nymalet og der er gulvvarme i hele stueetagen.

I den lyse og rummelige entré er der stort skab og bryggersfunktion med vaskemaskine. På højre hånd kan du fortsætte ud på badeværelset, hvor det hvide badmøbel indeholder god opbevaringsplads. Fra entréen kan du ligeledes fortsætte ind i soveværelset med tilhørende walk-in closet.

Husets køkken har virkelig wauw-faktor. Den gennemførte landlige stil med porcelænsvask, fyldningslåger og træbordplade klæder huset utroligt godt. Her er desuden åbent op til kip, så her er en fantastisk rumfornemmelse. Videre inde i stuen har du også masser af plads, ligesom det giver ro og sammenhæng i boligen, at de lyse klinker er gennemgående i stueplan.

Videre oppe på førstesalen kommer der masser af lys ind fra skråvinduerne. Fra husets repos har du på hver side to dejlige værelser med loft til kip og lyse parketgulve.

Udenfor har du en super skøn have med sydvendt terrasse, flot belægning op til huset samt rummelig garage.

Denne lækre og spændende bolig på en skøn placering skal opleves med egne øjne. Kontakt os endelig for en fremvisning af villaen på Elsamvej 3.

Kontantpris 1.295.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud