Risagervej 2,
9490 Pandrup

Murermestervilla midt i Pandrup

På Risagervej 2 i Pandrup finder du denne rummelige gulstensvilla. Placeringen er særdeles tæt på både indkøb, specialforretninger, apotek og offentlig transport. Der er ved at blive opført helt ny skole i byen, der efter planen står klar i 2023. Byen har også egen biograf og du bor med 30 minutters kørsel til Aalborg. Du bor også med under 10 minutters kørsel til Blokhus og Vesterhavet.

Villaen er i to plan plus kælder og indeholder blandt andet fem værelser, hvoraf det ene oplagt at bruge som walk-in i forlængelse af soveværelset. Herudover får du et tidløst og lyst badeværelse i stueplan og på førstesalen er der adskilt bad og toilet. I husets kælder finder du tre disponible rum samt bryggers/værksted. Husets vinduer er løbende skiftet fra år 2005 og frem.

Kom med indenfor i villaens entré. Her kan du hænge overtøjet og bevæge dig videre ud på det lyse badeværelse med gulvvarme, som du har på din venstre hånd. Modsat finder du værelset i stueplan.

Længere fremme kommer du ind i det store køkken med hvide grebsfrie elementer, køkkenø og udgang til udestue. Både køkken og stue har en god loftshøjde, hvilket giver en god rumfornemmelse. Ud for stue og udestue er der en dejlig hævet træterrasse, der vender mod syd. Det betyder, at du her har sol hele dagen.

Tager du trappen op til førstesalen, har du på din højre hånd bad og toilet. Videre rundt på denne etage finder du de i alt fire værelser, hvoraf det ene er med adgang fra soveværelset, perfekt som walk-in. Fra soveværelset har du ligeledes adgang til en sydvendt altan.

Husets kælder har en rigtig god størrelse og har mange anvendelsesmuligheder.

Haven udenfor har en dejlig størrelse og vender rigtigt godt i forhold til solen.

Interesseret i at høre mere eller bestille en fremvisning? Tøv ikke med at kontakte os vedrørende denne klassiske og velbeliggende villa på Risagervej 2.        

Kontantpris 895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud