Ny pris
Læs mere

Kingosvej 31,
9490 Pandrup

2-plans villa med sydvendt have

Denne villa på Kingosvej 31 har en skøn placering i Pandrup. Pandrup er en skøn og meget velfungerende nordjysk by, der tilbyder alt det nødvendige såsom indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, idrætsfaciliteter og et bredt udvalg af butikker. Der er netop ved at blive opført ny skole, der efter planen står klar i 2023. Byen har også egen biograf og du bor med 30 minutters kørsel til Aalborg. Du bor også med under 10 minutters kørsel til Blokhus og Vesterhavet. Her er desuden busafgange hver halve time til Aalborg.

Villaen gennemgik en totalombygning i årene 2003-2004 og fremtræder meget velholdt.

Kvadratmeterne fordeler sig over to plan og boligen indeholder i stueplan entré, badeværelse, bryggers, et værelse samt et åbent køkkenalrum/stue med åben forbindelse til flot udestue. På førstesalen finder du et stort soveværelse, gæstetoilet og to værelser.

Der er indgang til huset enten gennem entréen eller bryggerset. I sidstnævnte er der flotte grå skabe, lyse klinker, håndvask og vaskemaskine.

Videre inde køkkenet fortsættes den flotte stil fra bryggerset, og her får du masser af skabsplads og gode løsninger. Halvmuren mellem køkkenet og spisepladsen fungerer som en god opdeling mellem rummets funktioner, så de er adskilte men stadig med sammenhæng. Det er desuden en dejlig detalje, der er en hyggelig brændeovn ved spisepladsen, stuearealet er ligeledes lyst og et skønt sted at opholde sig.

Som nævnt er der i stueplan også et dejligt værelse, som er oplagt at anvende som hjemmekontor.

Både fra udestuen og via skydedøren mod syd i stuen kan du gå ud i haven, der vender rigtigt godt i forhold til solen.

Badeværelset i stueplan er flot lavet med grå klinker, håndklædevarmer og bruseniche. I entréen kan du tage trappen op til førstesalen, hvor du på højre hånd har det store soveværelse med udgang til en dejlig sydvendt altan. Her er et dejligt kig ned i den flotte have. Det store vinduesparti lukker desuden en masse lys ind i rummet.

De to værelser på førstesalen er ligeledes gode og regulære og nemme at indrette. Det lyse gæstetoilet på denne etage er indbydende og fint med bl.a. hvidt badmøbel.

Udenfor finder du en skøn og ugeneret have med flere gode terrasser. Til boligen hører desuden garage og skur.

Velkommen i denne dejlige villa på Kingosvej 31 i Pandrup. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontantpris 1.395.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud