Fredericiagade 6, 3. th,
9000 Aalborg

Velbeliggende 2-værelses i rolig gade

Lejligheden i Fredericiagade 6, 3.th. har en rigtig god beliggenhed i Aalborg Vestby. Her bor du i gåafstand til både centrum og Vestbyens station, så du nemt kan komme med toget. Her er ligeledes gode busforbindelser og du har heller ikke langt til Havnefronten, stadion, friluftsbadet, Kunsten, Haraldslund Vand- og Kulturhus og meget mere. Du bor også godt i forhold til talrige indkøbsmuligheder tæt ved.

Lejligheden indeholder samlet set entré, badeværelse, køkken, stue og soveværelse. Hertil kommer er der altan, som der er adgang til fra soveværelset.

Indenfor i entréen er det en god detalje, at der er indbygget skab og godt med albuerum. Videre fremme på det pæne og enkle badeværelse er der lyse klinker og rummet er godt udnyttet med brus, håndvask og toilet.

Lejlighedens køkken er også veludnyttet med god skabsplads. Her har du desuden egen vaskemaskine.

I det rummelige soveværelse har du god plads til også at indrette eksempelvis hjemmekontor, og der er god plads til garderoben i det store skab.

Inde i stuen er der tale om et dejligt lyst rum, da det store vinduesparti med fransk altan vender mod syd. Det pæne plankegulv og stukken i loftet giver et herskabeligt og klassisk præg til lejligheden.

I gården har du et skønt fælles gårdmiljø med vandbassin, træer og græsplæne.

Er du på jagt efter en dejlig og velbeliggende lejlighed, så kan vi absolut kun anbefale et nærmere kig på lejligheden på Fredericiagade 6, 3.th. Vi glæder os til at fremvise.

Kontantpris 1.265.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud