Nørlund 5,
9362 Gandrup

Fuldmuret familievilla med garage

Denne familievilla på Nørlund 5 ligger i Gandrup, som har meget at tilbyde. Her er bl.a. børnehave, skole og indkøb. Gandrup har også egen tandlæge, læge, frisør, gymnastikforening og sportsklub. Derudover er byen kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold borgerne imellem og skønne naturområder tæt på, heriblandt Teglværkssøerne og Limfjorden. Gandrup har desuden direkte busforbindelse til Aalborg og blot 10 minutters kørsel til motorvejen.

Villaen er fuldmuret og strækker sig over 159 kvm med gulvvarme overalt og særskilt børne- og voksenafdeling. En moderne og velfungerende planløsning - perfekt til børnefamilien. 

Det store køkkenalrum og stue ligger i åben forbindelse - blot adskilt af en halvmur. Det fungerer som en skøn detalje og indkredser rummet på smukkeste vis. Fra alrummet kan du også fortsætte direkte ud på den store terrasse.

Videre rundt i villaen kommer du til entré, bryggers samt hhv. børne- og forældreafdeling i hver sin ende af boligen. Begge afdelinger giver adgang til to værelser og eget badeværelse. Der er med andre ord god plads til hele familien. Begge badeværelser er udstyret med bruseniche og det ene har nyere, grebsfrit inventar fra Svane. 

Til boligen får du en god garage med et godt disponibelt rum i forlængelse. Derudover er der en velanlagt have med stort terrassemiljø, et bredt udvalg af frugttræer, buske og køkkenhave. 

Søger du en velbygget villa med en god planløsning og plads til hele familien, så tag endelig et kig her.

Kontantpris 2.095.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud