Solgt
Læs mere

Ravndalen 58,
9310 Vodskov

Velbeliggende andelsbolig med udsigt til Hammer Bakker

Andelsboligen på Ravndalen 58 i Vodskov må siges at være velbeliggende - bl.a. på grund af sin placering ved Hammer Bakker. Området er ideelt til lange gåture eller en tur på mountainbiken. Byen er netop kendetegnet ved sin beliggenhed mellem skov og fjord. Vodskov tilbyder også et bredt udvalg af butikker, indkøbsmuligheder, daginstitutioner, idrætsforening og Kultur- & Idrætscenter. Derudover bor du blot et minuts kørsel fra motorvejen, og byen har tilmed gode busforbindelser.

Boligen er en del af en god andelsforening med en sund økonomi. Den udgør 78 kvm og består samlet set af entré, bryggers, badeværelse, et værelse, køkken og stue. Her foruden får du en nem have med et hyggeligt terrassemiljø. Når du befinder dig i haven, kan du sidde helt ugeneret og nyde udsigten til Hammer Bakker.

Du kommer først ind i en entré med et klinkebelagt gulv, der ligeledes er gennemgående i bryggers og badeværelse. I bryggerset har du adgang til håndvask, skab samt vaskesøjle. Her kan de praktiske gøremål foretages. Boligen tilbyder også et stort og lyst badeværelse med bruseniche, toilet og hvidt inventar.

Hjertet af boligen er det åbne køkken-stue miljø. I køkkenet er der god plads til en spisekrog. Det tidløse vinkelkøkken er veludnyttet med både under- og overskabe. Hertil indbygget ovn og ellers alt det nødvendige i hårde hvidevarer. I stuen er det store glasparti en unik detalje, hvilket sikrer et godt naturligt lysindfald. Herfra kan du nyde udsigten til både have og terrasse. Der er selvfølgelig også terrassedør, som fører dig direkte ud til herlighederne.

Til sidst tilbyder boligen et fint størrelse soveværelse med masser af indbyggede skabe med god opbevaringsplads.

Boligen er lige klar til indflytning og fremstår lys og indbydende. Vil du bo i dette attraktive boligområde, er her et spændende bud på dit næste hjem.