Solgt
Læs mere

Limfjordsvej 14A, 1. th,
9400 Nørresundby

Lækker udsigtslejlighed med sydvendt altan

På Limfjordsvej 14A, 1. th., i Nørresundby finder du denne fantastiske lejlighed med bare 500 meter til fjorden. Du bor i et attraktivt område - nærmere betegnet Stigsborg Brygge. Et område i rivende udvikling og samtidig med en skøn beliggenhed tæt på indkøb, daginstitutioner, skole samt byens - og Aalborg centrum.

Her bliver du en del af en god ejerforening. Ejendommen har nyt tag fra 2004, og vinduerne er skiftet i 2021 til 3-lags termoruder i træ/alu. Det er tilladt at holde husdyr, og udlejning er ligeledes en mulighed.  

Selve lejligheden er også flot vedligeholdt. Der er nye gennemgående Berry Alloc sildebensgulve fra 2021. Et slidstærkt gulv i høj kvalitet, der passer perfekt til stilen i lejligheden med stuklister og loftrosetter. 

Samlet set består lejligheden af køkkenalrum, stor stue, soveværelse og badeværelse. Fra stuen kan du fortsætte ud på den sydvendte altan med udsigt til fjorden og det nærliggende grønne område. Stuen har en god størrelse med rig mulighed for at indrette både spise- og sofastue. 

Fra stuen kan du fortsætte ind i et lyst og indbydende køkkenalrum. Her finder du et klassisk og veludnyttet køkken med god opbevaringsplads samt alt det nødvendige i hårde hvidevarer og mere til. I køkkenet har du nemlig også egen vaskemaskine samt integreret spiseplads.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme og er moderniseret i 2021, hvor der bl.a. er indsat nyt væghængt toilet og badeværelsesmøbel. Til sidst giver lejligheden adgang til et soveværelse med indbygget skab. Hele vejen rundt i boligen er det tydeligt, at lejligheden fremstår i særdeles god stand og er renoveret i én gennemgående stil.

Udenfor er det muligt at nyde tilværelsen i den fælles gårdhave, hvor der også er cykelskur. Generelt byder området også på et væld af skønne opholdssteder.

Søger du en flot og indflytningsklar toværelses på en skøn beliggenhed i Nørresundby, så tag endelig et kig her.