Solgt
Læs mere

Danmarksgade 80, 2. th,
9000 Aalborg

Skøn lejlighed med sydvendt altan

På dejlig central placering i Aalborg finder du denne skønne lejlighed på Danmarksgade 80, 2.th. Her bor du i midtbyen, med alle dens tilbud lige udenfor din hoveddør, tæt ved gågader, indkøb, caféer og restauranter mm. Blandt andet har du kort afstand til Nordkraft og Musikkens Hus og to gange om ugen er der torvedage på Frederikstorv lige rundt om hjørnet fra lejligheden.

Her er tale om en stor og flot lejlighed med en god loftshøjde, fine detaljer og en god planløsning. Lejligheden strækker sig over hele 95 kvadratmeter og foruden en stor dobbelt stue, køkken og bad, får du også et rummeligt soveværelse samt endnu et dejligt værelse. Herudover er der en stor altan til lejligheden.

Du bliver en del af en god ejerforening, hvor man i 2006/2007 har skiftet tag og vinduer i hele ejendommen. Altanen er opsat i 2015/2016.

Velkommen indenfor i den lyse og lækre lejlighed, hvor du lige fremme kan gå ud på badeværelset der er tidløst og lyst. Badeværelset er renoveret inden for de seneste år med nye fliser og ny hældning.

Videre fremme i køkkenet er der tale om et dejligt og flot køkken med blå fronter og god skabsplads. Her har du også egen vaskemaskine, der er helt ny fra 2021.

I de to værelser er der godt med plads, og i soveværelset er der god plads til garderoben i det store skabsarrangement fra Rumas/JKE.

Den dobbelte stue skuffer bestemt ikke de høje forventninger. Her kommer den gode loftshøjde til sin ret. Fra spisestuen kan du gå ud på den flotte og fem meter lange sydvendte altan. Altanen er udført i galvaniseret stål med frosted glas og mahogni og herfra kan du nyde udsigten ud over tage og træer.

Det er tilladt at holde mindre dyr i ejendommen, og til lejligheden tilhører et aflåseligt stort kælderrum på 11 kvadratmeter, perfekt til opbevaring, cykler mm.

Er du på jagt efter en stor og skøn ejerlejlighed på en rigtig god placering i Aalborg, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.