Torvegade 21,
9490 Pandrup

Velbeliggende 70'er villa med garage

Denne velbeliggende 70'er villa på Torvegade 21 i Pandrup ligger på en blind vej. Du er i kort afstand til byens centrum med nem adgang til gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, idrætsfaciliteter og et bredt udvalg af butikker. Byen har også egen biograf. Pandrup er en dejlig by blot 8 km fra Aabybro og under 30 km fra Aalborg. Du bor også med under 10 minutters kørsel til Blokhus og Vesterhavet. Her er desuden busafgange hver halve time til Aalborg.

Villaen er godt udnyttet og indeholder samlet set entré, køkken, stue, bryggers, badeværelse og tre værelser. Hertil får du garage samt en nem og velanlagt have med stor terrasse, der vender perfekt i forhold til solen.

Der er generelt tale om en velbygget villa opført i lyse elementer, men på samme tid med mulighed for at sætte dit eget præg herpå. Der er både indgang via entré og bryggers. Sidstnævnte giver videre adgang til boligens køkken, som er valgt i et tidløst design med plads til at have en spisekrog.

Det helt særlige samlingspunkt i denne bolig er den store stue, som giver mange indretningsmuligheder. Her er et skønt og naturligt lysindfald fra de to vinduespartier med udsigt til haven.

Til sidst består boligen af et originalt badeværelse med gulvvarme samt tre værelser med indbyggede skabe. 

Ønsker du en solid 70'er villa på en god placering i Pandrup, så kontakt os endelig for nærmere information.

Kontantpris 895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud