Vesterbrogade 22, 3.,
9400 Nørresundby

Stor lejlighed med fjordudsigt og sydvendt altan

Denne velbeliggende og særdeles rummelige lejlighed finder du på en central og skøn placering i Nørresundby. Fjorden, havnefronten og indkøbsmulighederne er praktisk talt lige udenfor din dør, ligesom du har utroligt nemt til offentlig transport, specialbutikker og meget mere. Aalborg centrum er blot en kort gåtur væk.

Her er der tale om en meget velholdt og lækker lejlighed med masser af plads. Faktisk får du hele 129 lyse og skønne kvadratmeter fordelt på henholdsvis to store værelser og en rummelig stue samt entré, køkken og bad. Til lejligheden hører desuden en skøn og sydvendt altan, hvorfra du har en fantastisk dejlig udsigt mod fjorden. Fjordudsigten har du desuden også fra stuen, køkkenet og det ene værelse.

Velkommen indenfor i den brede entré/gang, hvorfra lejligheden fordeler sig. Mod venstre finder du det store badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, og længere fremme har du den rummelige stue med udgang til altanen.

Modsat i lejligheden har du et lækkert og lyst køkken med masser af bord- og skabsplads samt gode detaljer såsom spots i loftet og stort amerikanerkøleskab.

Lejlighedens to soveværelser ligger overfor hinanden. I det største af dem er der lavet en lækker løsning med direkte adgang til walk-in.

Der hører et stort og aflåst kælderrum til lejligheden, så du har god opbevaringsplads. Bilen kan nemt parkeres lige nedenfor lejligheden, det koster 900 kr. halvårligt. Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen. 

Bag ved ejendommen ned mod fjorden er der en lille fælles have/et dejligt gårdhavemiljø til fri afbenyttelse.

Søger du en rummelig og indflytningsklar lejlighed ud over det sædvanlige? Så kontakt os for at høre mere om lejligheden på Vesterbrogade 22, 3.

Kontantpris 2.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud