Solgt
Læs mere

Birke Alle 3,
9200 Aalborg SV

Rummelig familievilla med mange muligheder

Denne rummelige familievilla finder du på Birke Alle 3 i Skalborg. Et roligt villakvarter, hvor du samtidig har nem adgang til motorvejen. Du bor tæt ved indkøbsmuligheder, City Syd, daginstitutioner, og der er stisystem til Sofiendalskolen, som blot ligger 800 meter fra huset.

Villaen udgør hele 203 kvm og ligger på en dejlig stor grund på 975 kvm. Du får uden tvivl mange kvadratmeter for pengene og ikke mindst en velbeliggende villa.

Her er tale om en bolig med mulighed for at sætte sit eget præg. De mange kvadratmeter gør huset perfekt for den store børnefamilie eller dig, der blot ønsker god plads.

Stueetagen består på nuværende tidspunkt af entré, køkken, stuemiljø, udestue, to værelser, disponibelt rum samt to badeværelser. Det store stuemiljø giver rig mulighed for at samle hele familien til festlige lejligheder, og herfra er der udgang til husets udestue.

Videre op på 1. sal får du 46 kvm bestående af et stort rum. Du kan nemt etablere flere værelser på denne etage, alt efter dit behov. Kun fantasien sætter grænser.

Er du på jagt efter en velbeliggende villa i Skalborg, hvor du kan sætte dit eget præg, er denne bolig et godt bud på dit næste hjem.