Rolighedsvej 7, 1.,
9400 Nørresundby

Renoveret 4-værelses på god beliggenhed

Lejligheden på Rolighedsvej 7, 1. har en attraktiv og dejlig placering i Skansekvarteret i Nørresundby. Herfra bor du gåafstand til gode indkøbsmuligheder, Nørresundby Torv med torvedage, skoler og offentlig transport. Du har ligeledes grønne og rekreative områder ganske tæt på såsom Skanseparken og Lindholm Strandpark.

I 2017 er der lavet nyt køkken og nyt badeværelse i lejligheden. Du får derfor her en indflytningsklar og lækker lejlighed, der samtidig er rummelig og lys. Stuerne er vestvendte, så der er et dejligt lysindfald eftermiddag og aften.

Samlet set indeholder lejligheden køkken, bad, to værelser og to stuer en suite. Hertil kommer en østvendt altan med morgensol.

Velkommen inden for, hvor du træder direkte ind i den rummelige stue. På din højre hånd har du henholdsvis køkken og bad. Begge rum er lyse og lækre og gennem køkkenet kan du gå ud på altanen. Længere fremme har du to gode værelser, hvoraf det ene er med skabsvæg.

I de lyse stuer har du god plads omkring dig. De lyse plankegulve og den gode loftshøjde er fine detaljer ved lejligheden. Ved behov for et ekstra værelse kan den ene stue tages i brug.

Der er gode opbevaringsmuligheder til lejligheden, da der både medfølger aflåst tremmerum og et stort kælderrum med WC.

Udenfor finder du en dejlig fælles have og terrasseområde. Der er fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Tag endelig et nærmere kig på denne fine lejlighed på Rolighedsvej 7, 1., hvis du ønsker at bo på en attraktiv placering i lyse og velholdte rammer.

Kontantpris 2.295.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud