Møllevej 4,
9400 Nørresundby

Smuk byvilla på rolig placering

På tilbagetrukket men samtidig central placering i Nørresundby finder du denne lækre villa på Møllevej 4. Placeringen er særdeles attraktiv i forhold til nærmest alt – her er du tæt ved gode indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner, offentlig transport og med cykelafstand til Aalborg centrum. Du bor også meget tæt ved fjorden og ikke mindst Lindholm Strandpark, som både indbyder til afslapning og motion.

Villaen har helt nyt badeværelse fra 2021 på førstesalen og i  2019 er der lagt nyt tag på villaen, hvor der også er blevet etableret en stor og fantastisk hems på hele 35 kvadratmeter. Herudover skal det nævnes, at der er lavet nye elinstallationer samt udskiftet vandvarmer i 2021.

Her er gode muligheder for udlejning eller flere generationer under samme tag, da der er køkken både i stueplan og på førstesalen. Ønsker at man at inddrage køkkenet på førstesalen som værelse, er dette bestemt en mulighed for at opnå én stor samlet bolig. Foruden stueplan og førstesalen er der også en god kælder under huset. Planløsningen er ligeledes særdeles velfungerende med to badeværelser. Villaen er opført med mansardtag, hvilket betyder, at du har en rigtig god førstesal uden de traditionelle skråvægge.

Velkommen indenfor i det smukke hus, der virkelig emmer af kvalitet og karakter. Fra entréen kan du fortsætte ud i det lyse og lækre køkken, der er helt tidløst og indbydende.

Inde i stuen fornemmer man virkelig husets kvalitet og fine detaljer. Stuen er sydvendt, så du har masser af lys, og de flotte loftsbjælker giver karakter til boligen. I stueplan har du også et dejligt badeværelse med bruseniche.

Oppe på førstesalen finder du stue, soveværelse, køkken og bad. Som nævnt kan du her etablere tre gode værelser, og det nye badeværelse fra 2019 er smagfuldt og flot udført med pæne klinker, væghængt toilet, badekar og hvidt badmøbel.

Husets hems er et skønt og lyst rum på hele 35 kvadratmeter.

Villaens gode kælder består af et stort vaskerum, et disponibelt rum/grovkøkken samt yderligere to værelser.

Udenfor har du en dejlig lukket have – en rolig plet tæt på byen og fjorden.

Tag endelig et nærmere kig på denne meget smukke og utroligt velplacerede villa på Møllevej 4.

Kontantpris 2.845.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud