Haraldsgade 12,
9700 Brønderslev

Velbygget 60'er villa på attraktiv beliggenhed

Denne velbyggede 60'er villa på Haraldsgade 12 har en attraktiv beliggenhed i Brønderslev. Her bor du i rolige omgivelser, men på samme tid tæt på skole og gymnasium. Brønderslev har mange gode handelsmuligheder, børnehaver, skoler og dejlige naturområder. Børnehuset Stjernestunden er en kort gåtur fra adressen, mens dagligvareforretninger ligger knap to kilometer væk. Grindsted Plantage kan på cykel nås på ti minutter, og bussen kører små 70 meter fra boligen.

Villaen er utrolig velholdt og har en velfungerende planløsning. I stueplan byder boligen på entré, forstue, stue, køkken, gæstetoilet, badeværelse og tre værelser. Her foruden får du en god, tør kælder på 50 kvm med bryggers og tre disponible rum, her er der gulvvarme i rummene med klinker. 

Allerede når du træder ind i den nydelige villa, bliver du budt velkommen i entré og forstue. Sidstnævnte giver rig mulighed for opbevaring af overtøj mv. Herfra kan du fortsætte ind i den store stue med pænt trægulv samt god plads til både at indrette spise- og sofastue. Mod vest har du et dejligt vinduesparti, der giver kig til den velanlagte have.

Videre rundt i boligen kommer du til et U-formet køkken med udskårne låger, som giver en hyggelig stemning, og endnu en mulighed for at have en spisekrog.

I stueplan er der tre værelser med indbyggede skabe. Tæt herved finder du både gæstetoilet og badeværelse - begge rum med gulvvarme og sidstnævnte med badekar.

Udenfor har stedet også meget at tilbyde. For- og baghave og flot anlagt. I baghaven kan du bl.a. nyde det hyggelige terrassemiljø, og her finder du også drivhus, æbletræer, rosenbuske mv. Der er uden tvivl tænkt over detaljerne. Bemærk også, at der er garage, så bilen kan parkeres i tørvejr.

Vi byder velkommen indenfor i denne velbeliggende og velholdte 60'er villa i Brønderslev.

Kontantpris 1.345.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud