Tennisskoven 119,
9320 Hjallerup

Attraktiv kvalitetsvilla fra 2020

Villaen på Tennisskoven 119 er beliggende i et roligt og lukket nybyggerkvarter i Hjallerup. Herfra bor du i gå- og cykelafstand til gode indkøbsmuligheder og byens centrum, der desuden byder på biograf, butikker, apotek, bageri og bibliotek. I Hjallerup er der desuden mange sportsmuligheder og idrætshal, og du bor også nær børnehave og skole. Tæt ved huset er der en dejlig skov, der indbyder til gåture. Fra villaen er der blot ca. 20 minutters kørsel til Aalborg.

Villaen er opført i 2020 og rummer hele 193 kvadratmeter og dermed god plads til den pladskrævende familie. Huset er desuden fuldmuret, samt man har i forbindelse med opførslen installeret Genvex-anlæg og etableret gulvvarme i hele huset.

Huset er i et plan, og strækker sig over samlet 247 kvadratmeter, hvoraf de 54 kvadratmeter udgør den integreret dobbelt garage med gulvvarme.

Du bliver budt velkommen indenfor i den rummelige entré med et praktisk indhak til opbevaring, så dette ikke optager plads ude i entreen. Herfra træder du ind i det store køkkenalrum og stue, der fungerer som hjerterummet i huset.

Køkkenet fra JKE fremstår indbydende med primært hvide elementer, der elegant komplementeres af den sorte køkken-ø for at bryde med det klassiske hvide køkken. I køkkenet skal du desuden se frem til kvalitet hårde hvidevarer fra Miele, herunder med integreret kaffemaskine.

Alrummet byder på masser af lys fra de store gulv-til-loft vinduer, samt en rå murstensvæg der giver en god kontrast til husets hvide vægge. Du har desuden fra alrummet udgang til den store terrasse. Stuen byder på masser af plads og lys, ligeledes med store vinduer og udgang til terrassen.

Fra stuen har du adgang til kontoret, samt til soveværelset som byder på masser af plads med eget walk-in og badeværelse der ligesom køkkenet er indrettet med JKE-elementer.

I den anden ende af huset finder du to store værelser, et badeværelse, samt det store praktiske bryggers ligeledes med JKE-elementer der skaber en rød tråd gennem hele huset. Fra bryggerset har du desuden udgang til den store garage, som kan bruges som sekundær indgang til huset.

Udvendigt er du beliggende særdeles ugeneret, da huset er placeret som det sidste på vejen og du får således en unik udsigt over græsmarkerne. Desuden har du mod syd en solrig terrasse, samt en stor og nem have.

Kontantpris 4.398.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud