Sdr. Lundbak 39,
9490 Pandrup

Arkitekttegnet luksusvilla ved åbne marker

Denne smukke og gennemførte villa finder du på Sdr. Lundbak 39 tæt ved Pandrup. I Pandrup er der gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, apotek og offentlig transport. Der er ved at blive opført en helt ny skole i byen, der efter planen står klar i 2023. Byen har også egen biograf og du bor kun 30 minutters kørsel fra Aalborg. Og under 10 minutters kørsel til Blokhus og Vesterhavet.

Den gennemførte arkitekttegnede villa er opført i 2007, og der er i den grad lagt vægt på kvalitetsmaterialer og fantastiske løsninger. Her er gulvvarme overalt, også på førstesalen. Der er støbt etageadskillelse mellem stueplan og førstesalen, hvilket sikrer et meget solidt hus.

Alt inventar er speciallavet, og der er brugt dyre og lækre materialer hele vejen igennem. Der er ligeledes installeret klimaanlæg i stue og udestuen samt i stuen ovenpå og i soveværelset, der både kan varme og køle. Hertil skal nævnes, at der er centralstøvsuger i boligen.

Denne bolig er til dig, der ønsker noget ekstraordinært og gennemført. Udsigten fra huset er helt formidabel ud mod åbne marker, og du bor på en rolig og skøn placering, hvor du stadig har dagligdagens fornødenheder ganske tæt ved.

Villaen rummer i stueplan entré, køkkenalrum/stue samt spisestue, et værelse, badeværelse og bryggers. På førstesalen har du tre lækre værelser, en stor stue og et lækkert badeværelse. Der er desuden adgang til walk-in fra det ene soveværelse.

Villaens unikke snedkerkøkken er flot udført med sokkelskuffer og motor på hvert skab, så de brede og tunge skuffer er nemme at åbne og lukke. Her er desuden Quooker og skjult emfang. Køkken/alrummet er lyst og indbydende med gennemgående lys. Det smukke og eksklusive gulv er desuden gennemgående og skaber ro for øjet. 

Udover selve boligdelen består ejendommen af en stor garagebygning med badeværelse og tre disponible rum, hvoraf der i det ene er et lækkert grovkøkken. Der er gulvvarme i hele bygningen, som også er oplagt til mindre erhverv.

På den sydvendte og utroligt skønne terrasse kommer ejendommen virkelig til sin ret. Ligesom indenfor er alt her smukt udført og haven er flot anlagt af havearkitekt med sans for detaljerne. 

Denne drømmebolig skal opleves med egne øjne. Vi ser meget frem til at fremvise denne smukke og eksklusive villa på Sdr. Lundbak 39.

Kontantpris 4.795.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud