Solgt
Læs mere

Gyvelvej 22,
9400 Nørresundby

Renoveret villa med lækkert køkkenalrum

Den flotte villa på Gyvelvej 22 er beliggende på en rolig placering på toppen af Nørresundby. Beliggenheden er særdeles attraktiv i forhold til både indkøb, skoler, daginstitutioner og meget mere. Desuden skal det nævnes, at du bor med nem adgang til både motorvejen, offentlig transport – og ikke mindst Aalborg centrum. Der er et godt naboskab på vejen.

Villaen er løbende renoveret siden 2003. Her er førstesal, stueplan og kælder. Senest er der etableret et stort og lækkert køkkenalrum i 2015 og mange installationer, herunder el, vand og varme, er udskiftet i forbindelse med renoveringen af de forskellige rum. Der er lavet nyt badeværelse i stueplan i 2010, og samme år er der lagt et gennemgående klinkegulv, således at gulvet er ens i henholdsvis badeværelset og entré samt videre ned i kælderen i viktualierum og bryggers. Der er gulvvarme i entréen samt på badeværelset i stueplan.

Villaen egner sig godt til den store familie med to badeværelser og i alt fire værelser. Det er muligt at opdele det store soveværelse ovenpå i to, og der er lavet elinstallationer til dette. Badeværelset på førstesalen er klargjort til renovering.

Velkommen indenfor i husets entré med adgang til badeværelse, værelse og det store åbne køkkenalrum. Køkkenet er fra JKE-Design og er smagfuldt udført med grebsfrie fronter og masser af skabs- og skuffeplads.

Den åbne stue i forbindelse med køkkenet udgør virkelig villaens hjerte, og pejsen skaber hygge og varme.

Bevæger du dig op på førstesalen, vil du finde repos, tre værelser og badeværelse. Badeværelset her er som nævnt klargjort til renovering, og her er trukket nye installationer til vand og fjernvarme. Med andre ord har du her muligheden for at skabe dit helt eget nye drømmebadeværelse. Fra det største af værelserne samt altanen herved har du en dejlig udsigt mod øst, hvor man bl.a. kan se fjorden og ud over området.

I husets gode kælder er der masser af plads og anvendelsesmuligheder i de mange disponible rum. Bilen parkeres nemt i den integrerede garage, ligesom her er et godt bryggers.

Velkommen i denne pragtfulde og velbeliggende villa på Gyvelvej 22.