Solgt
Læs mere

Haldagervej 26, Biersted
9440 Aabybro

Renoveret villa med stort køkkenalrum

På Haldagervej 26 i Biersted finder du denne renoverede gulstensvilla. Villaen har en skøn beliggenhed med nem adgang til offentlig transport, indkøb, daginstitutioner, idrætshal og byens skole. Derudover er der et godt sammenhold borgerne imellem med et særdeles rigt foreningsliv. Der er blot 15 minutters kørsel til Aalborg og 10 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn.

Villaen har en god planløsning med særskilt børne- og voksenafdeling. Boligen fremstår i særdeles god stand, da den er flot renoveret. I 2017 er der bl.a. lagt nye gulve og begge badeværelser er renoveret. Der er gulvvarme i både entré, bryggers, stue, køkken og begge badeværelser. I 2019 er der desuden lavet nyt undertag, tag, udhæng, lægter, tagrender og gavlbeklædning.

Hjertet af boligen er det store køkkenalrum med to Velux ovenlysvinduer og køkken fra JKE Design. Køkkenalrum og stue smelter sammen til ét stort opholdsrum. Her er en Morsø pilleovn fra 2016, der fungerer som en god, supplerende varmekilde.

I voksenafdelingen har du et indbydende soveværelse med adgang til eget walk-in-closet og dør ud til haven. I denne del af huset finder du også et badeværelse og entré.

I modsatte ende af huset er der indrettet bryggers, endnu et badeværelse og to gode værelser. Alt fremstår i pæn og indflytningsklar stand. Der er uden tvivl tale om et hjem med mange kvaliteter.

Udenfor har stedet også meget at byde på. Der er stor, sydvendt terrasse, drivhus fra 2020, to skure og carport til at parkere bilen. Haven er overskuelig med mange spiselige ting, såsom æbler, pærer, kirsebær, hindbær, jordbær mv.

Ønsker du at bo i en flot vedligeholdt bolig med mange muligheder inde, såvel som ude, så kontakt os allerede i dag.