Flamstedvej 62,
9260 Gistrup

Attraktiv projektvilla i naturskønne omgivelser

Velkommen til Flamstedvej 62 i den naturskønne by Håls 5 minutters kørsel fra Fjellerad. Her befinder du dig i rolige omgivelser omringet af skøn natur, men samtidig finder du i Fjellerad både indkøb, skole og fritidsaktiviteter. Endvidere skal det fremhæves at ejendommen er beliggende tæt ved det nye supersygehus, Aalborg Universitet og Gigantium. Du har ligeledes nemt til motorvejen i begge retninger.

Her får du en helt unik mulighed for at få en indflydelse på grundens kommende projektbyggeri fra HusCompagniet. Her er planlagt opførelsen af 130 veludnyttede kvadratmeter med praktisk bryggers, tre gode værelser, to badeværelser og et stort køkkenalrum i åben forbindelse med stuen. Desuden er der planlagt opførslen af en god lukket garage. Huset bliver etableret med jordvarme. 

Selve huset bliver placeret på en 1.873 kvadratmeter stor grund midt i det naturskønne Håls. Her er derfor masser af plads at boltre sig på, med mange muligheder for at etablere en have lige efter egne behov.

Fra grunden har du cirka 25 minutters kørsel ind til Aalborg Centrum og City Syd. Desuden befinder du dig blot 15 minutters kørsel fra motorvejstilkørslen i både syd- og nordgående retning.

Kontantpris 2.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud