Elmevej 3,
9490 Pandrup

Velplaceret villa med sydvendt have

På Elmevej 3 i Pandrup finder du denne rummelige gulstensvilla. Placeringen er særdeles tæt på både indkøb, specialforretninger, apotek og offentlig transport. Der er ved at blive opført helt ny skole i byen, der efter planen står klar i 2023. Byen har også egen biograf og du bor med 30 minutters kørsel til Aalborg. Du bor også med under 10 minutters kørsel til Blokhus og Vesterhavet.

Her er tale om en velholdt og dejlig villa med mange anvendelsesmuligheder. Blandt er her mulighed for udlejning, da der er køkken både i stueplan og på førstesalen, samt badeværelser på begge plan. Køkkenet på førstesalen er nyt fra ca. 2019 og husets vinduer er løbende skiftet.

Foruden førstesal og stueplan er der også en god og dejlig kælder. Samlet set får du her tre værelser, hvoraf det ene er i stueplan og de to er på førstesalen. Desuden er der adgang til walk-in fra det største af værelserne. Kælderen indeholder et godt vaskerum samt tre store og to mindre disponible rum.

Komforten i huset er i top med gulvvarme alle steder, hvor der er klinkegulv. Det vil sige i køkkenalrum, i gangen og på badeværelserne.

Det dejlige køkkenalrum i stueplan udgør husets hjerte og samlingspunkt. Selve køkkendelen har en dejlig størrelse og her er masser af skabsplads. Det er en dejlig detalje, at der er direkte udgang fra alrummet til terrassen udenfor, og rummet er lyst og lækkert.

Videre inde i stuen har du god plads til at indrette dig. Det flotte lyse parketgulv og de store vinduespartier giver optimalt med lys og den sydvendte udestue er en skøn forlængelse af boligen.

Til sidst i stueplan har du et dejligt lyst værelse samt et veludnyttet badeværelse med bruseniche og god opbevaringsplads.

Oppe på førstesalen er der ligeledes tale om nogle lyse og gode rum. I de to store værelser er der masser af plads og som nævnt har du fra det ene adgang til walk-in closet. Det store badeværelse heroppe er et rigtigt lækkert rum med badekar, væghængt toilet og bruseniche.

Slutteligt er villaens kælder god og meget anvendelig. Her finder du bl.a. et godt vaskerum og en vinkælder. Der er separat indgang til kælderen udefra.

Udenfor har du en dejlig sydvendt have med hyggelige terrassemiljøer, stor garage og drivhus.

Søger du en rummelig og velholdt villa på en god placering? Så vil vi varmt anbefale et kig på villaen på Elmevej 3.

Kontantpris 1.350.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud