Milbakvej 77,
9381 Sulsted

Landlig idyl på rolig beliggenhed

Denne villa er beliggende på Milbakvej 77, tæt ved både Sulsted og Tylstrup. Her bor du også med nem adgang til både Nørhalne og Vadum samt Brønderslev i modsatte retning. I disse omkringliggende byer er der masser af indkøbsmuligheder, skoler mm. Skolebussen går lige udenfor døren og huset er beliggende på en dejlig stor naturgrund.

Boligarealet udgør 108 veludnyttede og lyse kvadratmeter. Samlet set indeholder boligen tre værelser, et badeværelse samt stue, køkken, entré og et disponibelt rum. Hertil kommer en stor lade i forlængelse af huset med mange anvendelsesmuligheder.

Der er gulvvarme i en stor del af huset, dog undtaget et enkelt værelse og stuen. Huset er tilsluttet fibernet og her er vandforsyning fra Sulsted Vandværk.

Indenfor i villaens entré kan du fortsætte ligeud ind i det lyse og dejlige køkkenalrum. Køkkenet er moderne og velfungerende med enkle linjer og gode hvidevarer.

Videre inde i stuen er der også tale om et dejligt rum. Det fine parketgulv og vindues- og terrassedørspartiet mod sydvest giver et dejligt lys og et skønt udtryk. Fra stuen kan du gå ud på terrassen, der ligeledes vender godt i forhold til solen.

Husets tre værelser tilgås fra henholdsvis stue, køkkenalrum og fra disponibelt rum ved siden af entréen.

I den store integrerede lade er der masser af opbevaringsplads, og her er ligeledes installeret vaskemaskine og tørretumbler. Hvis man ønsker at holde heste, er der her plads til fire hestebokse.

Kontakt os endelig for at høre nærmere om denne charmerende og dejlige villa på en landlig placering på Milbakvej 77.

Kontantpris 995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud