Solgt
Læs mere

Rosenvængets Alle 6,
9700 Brønderslev

Attraktiv murermestervilla med mange charmerende detaljer

Denne charmerende murermestervilla er beliggende i det attraktive Brønderslev. Byen byder på masser af liv med en lille gågade, flere dagligvarebutikker, mange fritidsaktiviteter og både skole og gymnasium.

Villaen er beliggende dejligt centralt i den sydøstlige del af Brønderslev, hvorfra du med gåafstand både når indkøb, fitness, skole og stationen som tager dig med tog til Aalborg Centrum på blot 20 minutter.

Villaen fremstår særdeles velholdt og er løbende moderniseret med sans for at bevare ejendommens charmerende æstetik. Boligen byder på 260 veludnyttede etagemeter, hvoraf de 95 kvadratmeter findes i kælderen og 165 kvadratmeter fordelt over stue- og førstesal.

Du træder indenfor i den fine entré i stueplan med praktisk skabsvæg så overtøjet kan gemmes væk. Herefter træder du ind i den smukke hall med opgang til førstesalen, herfra har du adgang til den hyggelige store stue med brændeovn. I åben forbindelse med stuen finder du det lyse køkkenalrum med hvide HTH-elementer. Fra alrummet har du desuden udgang til den sydvendte terrasse. Desuden skal det fremhæves, at der er gennemgående sildebensparket i både stue, køkkenalrum og hall.

Førstesalen rummer et stort badeværelse, to værelser, samt et stort soveværelse med udgang til den store sydvendte altan.

Kælderplan byder på masser af muligheder med en god loftshøjde og hele tre gode disponible rum og et praktiske bryggers med god plads til at tørre tøjet i kælderen.

Udvendigt byder ejendommen på en stor og nem sydvendt have med gamle frugttræer og rododendron buske. Desuden har du for enden af haven et praktisk brændeskur og en lille stenterrasse. Desuden har du tilhørende til ejendommen en muret garage, samt god forhave med plads til parkering af op til to biler.