Algade 58, 4. tv,
9000 Aalborg

Flot treværelses med udsigt over Aalborg

Denne treværelses er beliggende i Algade 58, 4. tv., centralt i Aalborg med udsigt over byens tage. Ejendommen ligger ud til en af byens gågader. Du finder med andre ord restauranter, caféer, shopping og indkøb lige uden for døren. En helt fantastisk beliggenhed for dig, der ønsker at bo centralt i byen.

Selve lejligheden udgør 129 kvm og fremstår gennemført med mange fine detaljer. Der er generelt et særdeles godt lysindfald i denne bolig, og de fremtrædende bjælker giver lejligheden en helt særlig atmosfære.

Lejligheden byder først på en stor entré med god plads til opbevaring. Forsætter du ind i stuen er der rig mulighed for at indrette en hyggelig sofastue. I åben forbindelse hertil finder du det indbydende køkkenalrum med indbyggede spots samt et flot, klassisk køkken med grebsfrie fronter og alt det nødvendige i hårde hvidevarer. Det store sydvendte vindue giver desuden et usædvanligt godt lysindfald. Rummene er belagt med mørke klikgulve, men ønsker man lysere trægulve, findes de originale plankegulve under det nuværende gulv.

Lejligheden byder også på et stort og moderne badeværelse med gulvvarme. Der er igen ikke gået på kompromis med kvalitet og gode løsninger. Her er stor bruseniche med rainshower, væghængt toilet og rummeligt badeværelsesmiljø med indbygget armatur i væggen.

Til sidst giver lejligheden adgang til to gode værelser. Det ene med stort indbygget skab med skydelåger og en fantastisk udsigt over Aalborg.

Til lejligheden kan der tilkøbes et loftrum med mulighed for at udvide lejligheden eller lave en fantastisk tagterrasse.

Ønsker du en velbeliggende lejlighed i topmoderne stand, kan denne treværelses bestemt være et besøg værd.

Kontantpris 2.895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud