Solgt
Læs mere

Sønderbro 16, 1. th,
9000 Aalborg

Bynær lejlighed i velfungerende andelsforening

Denne attraktive andelsbolig på Sønderbro 16, 1. th., har en særdeles bynær beliggenhed i Aalborg. Herfra har du gåafstand til indkøb, offentlig transport og ikke mindst Aalborgs pulserende byliv med bl.a. havnefronten, Østerå og Nordkraft, samt det naturskønne Østre Anlæg. 

Lejligheden er en del af en veldrevet andelsforening med en sund økonomi, hvilket betyder man i foreningen har en lav månedlig boligydelse. I 2016 er alle vinduerne desuden udskiftet. Desuden har du i kælderen en fælles vaskekælder, hvortil man har sin egen vaskemaskine og evt. mulighed for tørretumbler. Derudover har du både kælder- og loftrum samt tremmerum til ekstra opbevaring. Det betyder, at du har masser af opbevaringsplads, ligesom ejendommen også har eget aflåseligt cykelskur.

Boligen rummer 87 gode kvadratmeter og består samlet set af entré og fordelingsgang samt køkken, badeværelse, stue, soveværelse med 7 kanter og et ekstra værelse. Her skal især fremhæves den gode loftshøjde, samt stuk i flere af rummene.

Køkkenet fremstår lyst og indbydende, samt badeværelset rummer en god plads med en lukket bruseniche. Stuen har en særdeles god størrelse, hvor en fin kort væg praktisk opdeler stue og spisestue. Herfra har du adgang til det fine værelse mod nordøst. Slutteligt har du det store soveværelse mod sydvest med masser af plads i den store skabsvæg, samt udgik ned til foreningens hyggelige gårdmiljø.

Udenfor har du adgang til en hyggelig aflåst gårdhave med nyt orangeri med grill og havemøbler til fri afbenyttelse. I gårdhaven finder du også græsplæne, legeplads samt eget cykelskur. Et skønt og roligt opholdssted.

Det er ikke tilladt at have husdyr eller ryge i boligen, og der er gratis parkering omkring ejendommen efter først til mølle-princippet. Vi byder velkommen i denne attraktive andelsbolig i Aalborg.