Åbent hus med tilmelding
D.12/12 kl. 12:00 - 12:30

Sulsted Kærvej 2,
9381 Sulsted

Indflytningsklar familievilla centralt i Sulsted

Villaen på Sulsted Kærvej 2 er beliggende centralt i Sulsted. Herfra har du ikke langt til byens faciliteter, der bl.a. inkluderer daginstitutioner, skole til og med 9. klasse, indkøbsmuligheder og en aktiv idrætsforening, hvor der dyrkes alt fra fodbold til gymnastik. Du har heller ikke langt til det store skovområde, Hammer Bakker. Samtidig bor du kun 15 kilometer fra Aalborg og få minutters gang fra bussen, som fører dig mod storbyen på kun 25 minutter.

Villaen rummer 154 kvadratmeter fordelt på et plan, hvor soveværelse, badeværelset og fordelingsgangen er totalrenoveret i 2020. Selve boligen fremstår særdeles velholdt og total indflytningsklar. Desuden er der nyere vinduer i badeværelse, gæstetoilet og soveværelset.

Samlet set består villaen af tre værelser, stort badeværelse, fordelingsgang, entre, brygger, gæstetoilet og hjerterummet der består at det store åbne køkkenalrum og stuen.

Villaen byder indenfor via den charmerende entré med flotte blyindfattede ruder. Herfra har du adgang til gæstetoilettet, fordelingsgangen og det flotte køkken. Køkkenet fremstår velholdt med mørkeelementer, en flot hvid bordplade og praktisk køkken-ø der fungerer som rumdeler.

I åben forbindelse hermed har du spisestuen og den store stue, fra spisestuen har du udgang til den flotte og solrige terrasse. Stuen byder på masser af plads har rig mulighed for at indrette både spisestue og sofamiljø. Desuden får du er særdeles godt lysindfald fra det store vinduesparti mod syd.

Fordelingsgangen byder på en masse praktisk opbevaring fra de store skydedørsskabe. Herfra har du adgang til de to værelser, samt det store badeværelse fra 2020 med dobbelt håndvask, væghængt toilet og muret bruseniche. Herfra har du adgang til soveværelset der ligeledes er renoveret i 2020 med udgang til terrassen. Der er i forbindelse med renovering etableret gulvvarme i fordelingsgangen, badeværelset og soveværelset.

Udenfor får du en stor terrasse, som er flisebelagt og en dejlig børnevenlig have. Til sidst tilbyder boligen en god garage for enden af indkørslen.

Vi byder velkommen indenfor i denne velbeliggende villa i Sulsted.

Kontantpris 1.495.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud