Kildeparken 15, Kaas
9490 Pandrup

Charmende etplansvilla centralt i Kaas

På en central placering i skønne Kaas ligger denne dejlige villa på Kildeparken 15. Placeringen er rigtig god i forhold til både indkøb og bus, ligesom huset ligger godt i forhold til den nye skole, der efter planen står klar i 2023. Byen har både slagter og Spar-købmand, og den ligger dejligt centralt i forhold til både Blokhus og Aabybro. Skal du til Aalborg, er transporttiden blot 30 minutter i bus eller bil.

Den charmerende etplansvilla rummer 155 veludnyttede kvadratmeter, og indeholder samlet set fem værelser, badeværelse, bryggers, køkken og spisestue i åben forbindelse med stuen.

Du træder indenfor i det praktiske bryggers med vaskemaskine, herfra har du adgang til det ene værelse som nuværende ejer har brugt som ekstra plads til opbevaring af overtøjet. Videre ind i huset finder du køkkenet, som fremstår yderst velholdt. Igennem åbningen kommer du til spisestuen der ligger i åben forbindelse med stuen, men stadig charmerende opdelt af den lille halvmur og en fritstående brændeovn fra 2020. Du har desuden nemt ved at etablere et åbent køkkenalrum såfremt dette ønskes.

Stuen byder på masser af plads og lys fra det store vinduesparti mod syd. Fra stuen har du adgang til et af de fem værelser og det store badeværelse med gulvvarme. Spisestuen byder ligeledes på masser lys, samt udgang til den solrige terrasse mod syd. Herfra har du desuden adgang til de tre store værelser, heraf et af dem med integreret skab.

Udenfor har du en stor solrig terrasse, samt en hyggelig og børnevenlig have, der er indhegnet hele vejen rundt. Fra terrassen har du adgang til det praktiske redskabsskur i forlængelse af huset. Desuden har du en god lang indkørsel, hvor du forenden har en god garage.

Velkommen i denne dejlige og hyggelige villa på Kildeparken 15 i hjertet af Kaas.

Kontantpris 1.145.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud