Ny pris
Læs mere

Blokhusvej 47,
9490 Pandrup

Fuldmuret villa på god placering

Villaen på Blokhusvej 47 er beliggende på en rolig placering i den nordlige del af Pandrup tæt ved skole, børnehave, indkøb og meget mere. Pandrup er en meget velfungerende og dejlig by med gode busforbindelser, egen biograf og nem adgang til eksempelvis Aabybro, Aalborg og ikke mindst Vesterhavet. Der er ved at blive opført ny skole i byen tæt ved stort idrætscenter, der også bliver udbygget og renoveret.

Villaen er fuldmuret og fremstår med mange gode kvaliteter. Eksempelvis er der parketgulve i næsten alle rum. Boligen indeholder samlet set entré, fire værelser, et badeværelse, bryggers, køkken, stue og spisestue. Der er gulvvarme i både bryggers og badeværelse.

Velkommen indenfor i boligens entré, der har en god størrelse. Herfra kan du på din venstre hånd tilgå badeværelse, bryggers og to af de i alt fire værelser. Badeværelset står i original men velholdt stand. Parketgulvene på værelserne er i bøgetræ og der er desuden faste skabe.

Videre inde i spisestuen har du åben forbindelse ud til køkkenet, så der er god og tidssvarende sammenhæng i boligen. Køkkenet byder på rigelig skabs- og bordplads og fine elementer i træ.

De to resterende værelser har du adgang til fra denne del af huset. Også her er der tale om nogle gode og regulære rum i en fin størrelse.

Til sidst har du den rummelige stue, hvor parketgulvet i eg understreger villaens gedigne udtryk. Her har du lysindfald fra alle sider og ikke mindst god plads til at indrette dig.

Fra stuen kan du bevæge dig ud på den delvist overdækkede terrasse der vender godt i forhold til solen.

Den dejlige have byder på stor græsplæne og er samtidig nem at holde.

Til villaen hører både garage med et godt værksted og carport, skur og overdækket terrasse.

Søger du en solid og velbeliggende villa i Pandrup, så er denne dejlige villa på Blokhusvej 47 måske dit kommende hjem.

Kontantpris 1.050.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud