Lundbakvej 2,
9490 Pandrup

Rummelig familievilla med stor have og garage

Huset på Lundbakvej 2 er beliggende ved Rema1000 i Pandrup. Byen tilbyder alt det nødvendige såsom indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, idrætsfaciliteter og et bredt udvalg af butikker. Byen har også egen biograf. En dejlig by blot 8 km fra Aabybro og under 30 km fra Aalborg. Du bor også alene 6 km fra Blokhus og Vesterhavet. Her er desuden busafgange hver halve time til Aalborg.

Her får du en bolig på hele 220 kvm, som er et solidt murmesterhus med murede indervægge og etageadskillelse i beton. Tilmed ligger ejendommen på en dejlig stor grund på 1.377 kvm. Du får bl.a. garage samt en flot anlagt have, som primært består af græsplæne, men ligeledes har et mindre skovareal integreret på grunden. Haven byder dog også på sydvendt terrasse, drivhus samt få buske og træer til at skabe en hyggelig atmosfære.

Indenfor er der masser af indretningmuligheder på de mange, gode kvadratmeter. Huset har tilmed en god planløsning med badeværelse i både stueplan og på 1. sal.

Stueetagen består samlet set af entré, badeværelse, køkken, stue, bryggers, to værelser og en udestue. Generelt er det tydeligt, at der er tale om nogle lyse og indbydende rum.

Bevæger du dig videre op på 1. sal, kommer du til et anvendeligt repos, badeværelse og hele fire værelser. For den store børnefamilie giver dette uanede muligheder. Fra det ene værelse har du desuden udgang til en lille altan.

Til sidst indeholder boligen en kælder med nogle gode disponible rum. Det perfekte sted at indrette værksted eller til diverse andre hobbyprojekter.

Søger du en rummelig og spændende villa i Pandrup, som tilmed er beliggende på en stor grund, så tag endelig et nærmere kig på Lundbakvej 2.

Kontantpris 1.195.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud