Ny pris
Læs mere

Porsevej 33,
9440 Aabybro

Velholdt og attraktiv familievilla fra 2004

Denne velholdte familievilla fra 2004 ligger i det attraktive villakvarter ved Banestien i Aabybro. Byen er blevet et særdeles populært valg for både unge og børnefamilierne. Det skyldes særligt den nyere skole, de gode indkøbsmuligheder samt det aktive foreningsliv omkring DGI-huset og stadion. Derudover er der hurtig adgang til Aalborg.

Huset fremstår indflytningsklart og særdeles velholdt, hertil skal det tilføjes at villaen byder på gulvvarme overalt. Huset har i 2021 fået nyt gennemgående korkgulv i stuen, fordelingsgangen og værelserne, samt nye indvendige døre og Flex+ karme som er særligt lydisolerende. Desuden er det sorte tag af betontagsten algebehandlet i 2020.

Villaen rummer 162 veludnyttede kvadratmeter og fordeler sig over fire gode værelser, stort køkkenalrum og stue, praktisk bryggers, entre, gæstetoilet og et stort badeværelse. Det praktiske bryggers byder på masser af skabsplads og god bordplads til at ligge vasketøjet sammen. Fra bryggerset har du adgang til det store køkkenalrum, hvor du finder det store lyse køkken med masser af opbevaring i form af store skuffer og skab, hvide elementer, en massiv træbordplade og en charmende halvmur der deler køkken og spisestue. Fra spisestuen har du adgang til et værelseudgang til den vestvendte terrasse, samt åben forbindelse til stuen og adgang til et værelse.

Fra stuen har du adgang til den gode fordelingsgang med adgang til de tre gode værelser, heraf et af dem med udgang til den østvendte terrasse, samt et med stor skabsvæg/åbent skab. Desuden har du ligeledes adgang til det store badeværelse med badekar. Endvidere byder huset på en rummelig entré med adgang til boligens gæstetoilet.

Udvendigt byder huset på en nem og stor have med indhegning, samt flere buske og hække, der i sommerhalvåret gør haven totalt ugeneret. Desuden er huset placeret særdeles godt med en sydvendt have, og to gode terrasser. Her kan du på den lille terrasse mod øst nyde solen fra morgen til tidlig eftermiddag, samt den store terrasse mod vest kan solen nydes helt til sen aften. Endvidere har du på den vestvendte terrasse ligeledes en funktionel elektrisk markise. 

Desuden har du en bred og lang indkørsel med dobbelt carport og tilhørende stort skur med god plads til cyklerne og diverse haveredskaber.

Kontantpris 2.895.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud