Ny pris
Læs mere

Lundbakvej 39,
9490 Pandrup

Attraktiv landejendom tæt på byen

På en særdeles naturskøn beliggenhed ligger denne landejendom på Lundbakvej 39. Ejendommen er beliggende lige øst for Pandrup, men ikke længere væk end at grunden støder op til byens villakvarter. Dette gør at du har en dejlig bynær beliggenhed, tæt på indkøb, skole mv., men stadig med alle goderne ved at bo på landet.

Det charmerende stuehus rummer 107 kvadratmeter, som fordeler sig over 84 kvadratmeter beboelse med dertilhørende 23 kvadratmeter indbygget udestue. Dertil får du desuden 107 kvadratmeter garage og lade med to hestebokse. 

Du træder indenfor i forgangen med klinkegulv og garderobeplads. Fra entreen er der adgang til fyrrummet, hvor oliefyret står og her har du en ideel mulighed for at lave plads til vaskemaskine og opbevaring. Videre ind i huset finder du det fine badeværelse med gulvvarme, stor bruseniche, væghængt toilet og dobbelt håndvask.

Køkkenet har ligesom resten af boligen gennemgået en større modernisering og fremstår i dag lyst og indbydende med mange flotte detaljer og en gennemgående retorpræget stil. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor du med masser af plads nemt kan indrettet både sofamiljø og spisestue.

Fra stuen har du adgang til det nordvendte værelse med skydedør og stor skabsvæg. Endvidere har du adgang til det store værelse ligeledes med skabsvæg og dette med udgang til den store terrasse. I forlængelse heraf har du endnu et fint værelse der ideelt kan bruges som kontor eller walk-in.

Huset ligger omkranset af egen jord på 3,1 hektar. Jorden er i dag indrettet med flere hyggekroge og haver, hvor der ofte kan opleves råvildt. Desuden har du til huset en dejlig sydvendt terrasse, marker og hestefold som nuværende ejers to hest benytter sig af. Omkring huset samt indkørslen er der anlagt ny græsplæne. I Samme forbindelse er denne jord blevet drænet, og der er ligeledes lavet brønd således at regnvand ledes væk fra ejendommen.

Vi byder velkommen på denne naturskønne og velbeliggende landejendom på Lundbakvej 39.

Kontantpris 1.498.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud