Ny pris
Læs mere

Vestergade 58, st. th,
9400 Nørresundby

Centralt beliggende lejlighed i to plan

Lejligheden på Vestergade 58, st. th. er beliggende på en attraktiv og central placering i Nørresundby. Herfra bor du i gå- og cykelafstand til alverdens indkøbsmuligheder, specialbutikker, skoler, børnehaver og meget mere. Du bor desuden ganske tæt på Kulturbroen, så du har meget nem adgang til Aalborgsiden og ikke mindst Lindholm Strandpark, der indbyder til gåture eller afslapning.

Den spændende stuelejlighed er med tilhørende kælder. Du får derfor mange kvadratmeter og mange anvendelsesmuligheder. Der er nye dobbelt lydisolerede vinduer fra 2019.

I stueplan har du samlet set entré, to stuer en suite, et dejligt køkken. I kælderen er der to gode disponible rum, bryggers og badeværelse. Hertil kommer en dejlig sydvendt gårdhave.

Rundt i boligen har du et skønt herskabeligt udtryk og fine klassiske detaljer såsom stuk i loftet, dobbelte franske døre og pæne parketgulve.

Fra entréen kommer du ind i direkte ind i stuen. På din venstre hånd finder du køkkenet, der fremstår tidløst og pænt med hvide elementer, stålgreb og spots i loftet. Opvaskemaskinen er udskiftet for 2 år siden.

I de to sammenhængende stuer har du gode muligheder for at indrette dig, og boligen er kendetegnet ved et godt lysindfald.

Tager du trappen ned til underetagen, kommer du først til en gang/bryggers med gulvvarme. Her er god skabsplads og vaskemaskine.

På det veludnyttede badeværelse med bruseniche har du et pænt bademøbel og rustikke klinker.

Videre rundt i kælderen har du to gode disponible rum samt udgang til gårdhaven. Det er planlagt, at der bliver lavet ny gårdhave, det gamle baghus væltes og der bliver opført et nyt. Der tilhører et skur med plads til opbevaring til lejligheden, ligesom der er én p-plads pr. lejlighed.

Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Velkommen i denne velbeliggende og fine lejlighed på Vestergade 58, st.th. Kontakt os endelig for nærmere information.

Kontantpris 1.345.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud