Enggårdsgade 41,
9000 Aalborg

Charmerende villa i attraktive Kærby

Den charmerende villa på Enggårdsgade 41 er beliggende i Kærby, som er en charmerende og særdeles centralt placeret bydel i Aalborg. Her bor du på en rolig placering, med kun 20 minutter på gåben ind til centrum. Villaen ligger ligeledes utroligt godt i forhold til nem adgang til både bus og tog. Også skoler og børnehaver har du tæt ved, ligesom der bestemt heller ikke er langt til talrige indkøbsmuligheder. Søger du grønne og rekreative områder, så ligger villaen ganske tæt ved henholdsvis Østerådalen, Skovdalen, Mølleparken, Aalborg Zoo mm.

Samlet set består villaen af 150 etagemeter, hvoraf de 100 kvadratmeter fordeler sig i stueplan. Kælderen er 50 kvadratmeter og er i rigtig god stand.

I kælderen finder du et stort badeværelse med badekar, dobbelt håndvask og muret bruseniche. Desuden har du et praktisk bryggers med en masse opbevaring, samt vaskemaskine og tørretumbler. Slutteligt har du i kælderen et disponibelt rum med masser af lys og et praktisk viktualierum. Både badeværelset og bryggerset har gulvvarme.

Stueplan byder på en fin entré med adgang til gæstetoilet og åben forbindelse til fordelingsgangen, hvorfra du har adgang til de to værelser, trappe til kælderen, stuen og køkkenet. Køkkenet byder på masser af skuffe- og bordplads og du har herfra åben forbindelse til stuen. I stuen emmer der af hygge fra den charmerende brændeovn, og du har desuden udgang til den sydvendte træterrasse.

Fra den sydvendte hævet terrasse kan du gå ned i den særdeles skønne og ugeneret have. Desuden har du en stor carport med dertilhørende skur.

Det må siges at være en ideel villa med rig mulighed for at indrette sig efter familiens størrelse og behov. Er du på udkig efter en fantastisk smuk villa, bør du lægge vejen forbi Enggårdsgade 41 i Kærby.

Kontantpris 2.595.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud