Ny pris
Læs mere

Ørnevej 7,
9230 Svenstrup J

Charmerende villa i skønne omgivelser

Denne charmerende familievilla på rolige Ørnevej 7 er beliggende i det attraktive Svenstrup. Herfra har du nemt til det sikre stisystem der leder dig til både skole, børnehave og fritidsaktiviteter på blot få minutter. For enden af vejen har du desuden en fin legeplads til familiens yngste. Desuden har du i Svenstrup flere gode indkøbsmuligheder, samt gode offentlige transportmuligheder i form af bus og tog der tager dig direkte ind til Aalborg Centrum. Byen er desuden beliggende blot 10 minutter syd for Aalborg og blot 5 minutters kørsel fra Skalborg og City Syd. Her finder du både Storcentret, shoppen og lang række specialbutikker.

Villaen rummer 170 velholdte kvadratmeter fordelt over to plan, der fordeler sig med 100 kvadratmeter i stueplan og 70 veludnyttede kvadratmeter på førstesalen. Samlet set indeholder boligen fire værelser, badeværelse, gæstetoilet, bryggers, køkken og stor åben stue og spisestue.

Du træder indenfor i det fine vindfang med skabsplads til overtøjet. Forsætter du videre ind i huset kommer du til den praktiske gang med trappe til førstesalen og gæstetoilettet. Herfra kan du både træde ind i stuen og køkkenet. Stuen byder på masser af lyse fra de store vinduespartier mod syd, samt åben forbindelse til spisestuen. Fra stuen har du desuden udgang til terrassen der er delvis overdækket, så sommervarmen kan nydes i al slags vejr. Fra spisestuen har du en skydedør ud til den charmerende udestue, hvor du kan nyde de koldere dage i naturskønne omgivelser.

Fra stuen har du adgang til det charmende køkken fra JKE. Køkkenet fremstår særdeles velholdt med lyse elementer og en mørkegrå bordplade. Fra køkkenet kan du træde ind i det praktiske bryggers med vaskesøjle og godt med opbevaringsplads.

Førstesalen byder på en fin repos, hvorfra du har adgang til to værelser med indbyggede skabe samt badeværelset. Her har du mange muligheder for at optimere pladsen ved at integrere det bagerste disponible rum til en del af badeværelset, eller mulighed for at etablere et ekstra badeværelse med direkte adgang fra soveværelset. Herfra har du adgang til opholdsstuen, hvorfra der er adgang altanen med udsigt over byen. Ydermere har adgang til soveværelset med walk-in og skabsvæg, så her er god plads til tøjet.

Udenfor venter der en god stor have der har flere hyggekroge, samt særdeles ugenerte omgivelser fra de store buske der omkranser huset. Desuden får du tillige en god indkørsel, hvor du for enden har en god carport med dertilhørende garage, hvor du har adgang til det gode cykel- og redskabsskur.

Kontantpris 1.999.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud