Solgt
Læs mere

Tines Vej 15,
9380 Vestbjerg

Velbeliggende familievilla med særskilt børne- og voksenafdeling

Rødstensvillaen på Tines Vej 15 har en dejlig placering for enden af en blind stikvej i Vestbjerg. Her bor du tæt ved Hammer Bakker, offentlig transport og indkøb. Byen ligger også godt i forhold til motorvejen, og Vestbjerg er generelt særdeles velfungerende med attraktiv skole, daginstitutioner samt et aktivt forenings- og idrætsliv.

Denne villa er yderst flot renoveret samt udstyret med gulvvarme overalt, foruden stue og soveværelse. Boligen har en topmoderne planløsning med særskilt børne- og voksenafdeling. På taget er der tilmed installeret solceller.

Det store køkkenalrum ligger i åben forbindelse til stuen, hvilket danner det perfekte opholdsrum. Det eksklusive Svane-køkken er valgt med grebsfrie fronter og alt det nødvendige i hårde hvidevarer og mere til. Stuen er udstyret med brændeovn og her er et godt, naturligt lysindfald. I stuen er der ligeledes en dør, som fører dig direkte ud til det sydvendte terrassemiljø.

Tilbage i selve boligen har du glæde af en såkaldt børneafdeling bestående af entré, badeværelse og tre værelser. Alle disse værelser er udstyret med nye gulve, ny gulvvarme og troldtektlofter fra 2021. 

I modsatte ende af huset finder du bryggers samt en voksenafdeling med soveværelse og tilhørende badeværelse. Sidstnævnte er renoveret i 2015 med væghængt toilet, topmoderne inventar og fin bruseniche. Det er tydeligt, at boligen er flot vedligeholdt hele vejen rundt.

Udenfor har du adgang til en muret garage med redskabsrum i forlængelse. Haven er velanlagt og nem at holde. Der er flere hyggekroge omkring huset, drivhus og træer til at skabe en skøn atmosfære.

Velkommen i denne velbyggede og velindrettede familievilla i Vestbjerg.