Åbent hus med tilmelding
D.12/12 kl. 11:15 - 11:45

Blokhusvej 25,
9490 Pandrup

Veldisponeret gulstensvilla med sydvendt have

Villaen på Blokhusvej 25 har en dejlig beliggenhed i Pandrup, tæt ved skole, indkøb, børnehave og meget mere. Byen er meget velfungerende med gode busforbindelser, egen biograf og nem adgang til eksempelvis Aabybro, Aalborg og Vesterhavet.

Villaens vinduer er delvist udskiftede i henholdsvis 2020 og 2015. Generelt fremstår villaen flot og velholdt og den indeholder blandt andet fire værelser, et badeværelse og et gæstetoilet. Huset har to indgange/entréer, og køkkenet ligger op mod den lyse stue/spisestue. Der er desuden kælder under en del af huset med to disponible rum, hvoraf det ene er indrettet som værksted.

De fire værelser har alle en god størrelse og på det rummelige badeværelse finder du både badekar og bruseniche. Husets køkken er lyst og skønt med hyggelig spiseplads.

Både på badeværelset på gæstetoilettet er håndvaskede udstyret med armaturer med sensor. Der er desuden gulvvarme på badeværelset.

Videre inde i den rummelige stue er der pilleovn og udgang til den sydvendte træterrasse. I forbindelse med terrassen er der en dejlig udestue, der forbinder garage og terrasse.

Haven er dejlig lukket og ugeneret. Her er flere drivhuse og fine frugttræer.

Søger du en velbeliggende og rummelig villa i Pandrup, så tag endelig et nærmere kig på denne dejlige villa på Blokhusvej 25.

Kontantpris 975.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud