Engvej 8, 2.,
9400 Nørresundby

Nyrenoveret og unik lejlighed på attraktiv placering

Lejligheden på Engvej 8, 2. er beliggende tæt ved Limfjordsbroen i Nørresundby. Her bor du på en forholdsvis rolig gade, meget tæt ved gode faciliteter såsom talrige indkøbsmuligheder, nem adgang til offentlig transport, skoler og meget mere. Der er gå- og cykelafstand til Aalborg centrum, havnefronten og ikke mindst den nærliggende Stigsborg Brygge, der i disse år gennemgår en stor udvikling med bl.a. anlægning af badestrand og opførelse af en ny skole.

Den lyse og velbeliggende lejlighed er nyrenoveret med nyt køkken og nyt badeværelse, sidstnævnte med el-gulvvarme. Her er nymalet overalt og gulvene nyslebede. Udover den rummelige stue med loft til kip og med adgang til hems får du to gode værelser.

Du kommer først ind i entréen, hvorfra du kan bevæge dig videre rundt i lejligheden. De gennemgående plankegulve er en fin detalje ved boligen. De to værelser ligger på højre hånd, og modsat har du henholdsvis køkken og badeværelse.

Lejlighedens køkken er stilrent med grebsfrie låger. Her er kælet for detaljerne med oplyst sokkel, fine metrofliser på væggen og spots i loftet. Her er klargjort til installation af opvaskemaskine.

På badeværelset fortsættes den gennemførte og enkle stil med pæne klinker, hvidt badmøbel, oplyst spejl og en bruseniche i en god størrelse.

Videre inde i stuen er der tale om et skønt rum, hvor der er god plads. Vinduerne her er udskiftet i december 2019. Det åbne loft til kip giver en dejlig rumfornemmelse, og herfra har du adgang til lejlighedens hems. Der er desuden et godt lysindfald fra vest.

Til lejligheden hører eget stort kælderrum, der er varmt og tørt. Her er vaskemaskine og tørretumbler samt håndvask. Dette rum har et væld af anvendelsesmuligheder.

I baggården, hvor der også er placeret et cykelskur, er der plads til hygge med venner og familie.

Du finder gratis parkeringsmuligheder uden tidsbegrænsning langs vejen ude foran lejligheden.

Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Lyder alt dette som noget for dig, så kontakt os endelig for at høre nærmere om denne lækre og velbeliggende lejlighed på Engvej 8, 2.

Kontantpris 1.195.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud