Solgt
Læs mere

Strubjerg 23, 2. tv,
9400 Nørresundby

Rummelig og lys 4-værelses med to badeværelser

Lejligheden på Strubjerg 23, 2.tv. har en skøn beliggenhed i Nørresundby. Bussen går ganske tæt ved din hoveddør, og du bor i gåafstand til gode indkøbsmuligheder og FitnessWorld. Desuden bor du tæt på skole og børnehave, og du har også kort til Lindholm Høje, hvor der er smuk natur og fantastisk udsigt. Du bor i cykelafstand til Aalborg centrum og fra lejligheden har du desuden nemt til både motorvej, togstation og lufthavn.

Her får du en rummelig lejlighed, der er rigtigt godt indrettet. Foruden den rummelige stue med adgang til altan består lejligheden af tre øvrige værelser, et dejligt køkken fra 2015 samt entré/gang og to badeværelser.

Du kommer først ind i lejlighedens entré/gang hvorfra du har adgang til alle lejlighedens rum. I gangen er der et stort indbygget skab med skydelåger, perfekt til opbevaring. De tre værelser er fordelt rundt i lejligheden, alle med nem adgang til badeværelserne. På det største af dem har du desuden egen vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighedens køkken har flotte mørke låger og tilbyder rigtig godt med både skabs- og bordplads. Et godt og gedigent køkken med alt det nødvendige.

I den rummelige stue har du god plads til at indrette dig med hhv. spise- og sofaafdeling. Videre ude på altanen har du en skøn udsigt mod vest, så du har både eftermiddags- og aftensol.

Området byder på dejlige fællesområder med borde og bænke, og her er legepladser for de små.

Der er altid nem parkering ved boligen og det er tilladt at holde husdyr i ejendommen. Der hører et tremmerum i kælderen med til lejligheden som ekstra opbevaringsplads.

Velkommen i denne lyse og rummelige lejlighed på Strubjerg 23, 2.tv.