Solgt
Læs mere

Strubjerg 306, 2.,
9400 Nørresundby

Nyrenoveret og rummelig 3-værelses med vestvendt altan

Ejerlejligheden på Strubjerg 306, 2. er beliggende på rolig placering i Nørresundby. Lejligheden ligger for enden af en svalegang, så du bor dejligt ugeneret og der er tilmed elevator i bygningen. Derudover har du både Rema1000, Fitness World og gode busforbindelser nærmest lige udenfor din hoveddør. Desuden bor du tæt på skole og børnehave, og du har også kort til Lindholm Høje, hvor der er smuk natur og fantastisk udsigt. Du bor i cykelafstand til Aalborg centrum og fra lejligheden har du desuden nemt til både motorvej, togstation og lufthavn.

Lejligheden er totalrenoveret i 2021 og fremstår derfor i rigtig flot og indflytningsklar stand. Renoveringen har inkluderet nyt køkken og nye gulve inkl. ny efterisolering under disse, væggene er blevet vandskuret og der er lavet nyt el. Lejlighedens badeværelse er fra 2018.

Velkommen indenfor i den rummelige lejlighed på hele 100 kvadratmeter. Her får du en stor stue med åben forbindelse til køkkenet, to gode værelser og et badeværelse. I forlængelse af stuen har du desuden en dejlig vestvendt altan med tilhørende redskabs/opbevaringsrum.

Du kommer først ind i entréen, hvor du ledes videre ind i den store stue med et dejligt lysindfald fra vest. Rundt om hjørnet har du det flotte og nye køkken, der er udført med flotte mørke og grebsfrie elementer. Her er rigtigt gode detaljer såsom hævet ovn og underlimet vask og materialevalgene går op i en højere enhed med sort armatur og en flot grå bordplade.

Tilbage i stuedelen har du god plads til at indrette dig med henholdsvis spise- og sofaafdeling. Med skydedørene åbner du nemt op til altanen, der også er et dejligt sted at opholde sig og samtidig en skøn forlængelse af boligen.

De to værelser har du adgang til via en lille gang, der også leder ind til badeværelset. Også her er der lagt vægt på flotte og tidløse materialer og i det sorte badmøbel har du god opbevaringsplads.

Begge værelser har indbyggede skabe og fra det ene er der tilmed også udgang til altanen.

Der hører et aflåst kælderrum til lejligheden og det er tilladt at holde husdyr. Parkering er heller ikke noget problem, da der altid er ledige pladser på p-pladsen lige foran ejendommen.

Er du interesseret i at høre mere om denne fine lejlighed eller få en fremvisning? Så kontakt os endelig.