Solgt
Læs mere

Hobrovej 99, 2. th,
9000 Aalborg

Renoveret og rummelig 3-værelses med to altaner

På Hobrovej 99, 2.th. finder du denne lyse, rummelige og ikke mindst indflytningsklare lejlighed. Beliggenheden er særdeles god i forhold til kort afstand til både Aalborg centrum og City syd, gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, skoler og meget mere. Der er desuden mange skønne grønne områder tæt på, såsom Østerådalen, Mølleparken og Kildeparken.

Her får du en lys og stor lejlighed i rigtigt flot stand. Både badeværelse og køkken er renoveret for ca. 2 år siden, ligesom gulvene er blevet høvlet og slebet. Her er også opsat nye fodlister og lejligheden byder på mange fine speciallavede detaljer, herunder radiatorskjulere, tv-møbel og en flot væg-til-væg reol.

Samlet set indeholder lejligheden en entré, et soveværelse, to stuer, et badeværelse, køkken og to altaner.

Velkommen indenfor i lejlighedens entré, hvor samme type gulv er gennemgående ud i køkkenet. Her finder du et lækkert og moderne køkken med god opbevaringsplads, rene linjer og en dejlig udsigt mod øst. Her er også plads til at indrette en lille spisekrog.

Lejlighedens soveværelse har en god størrelse og herfra er der adgang til en lille østvendt altan med morgensol. Videre rundt i stue og spisestue har du et dejligt lysindfald fra syd og vest, og lejlighedens størrelse kommer virkelig til sin ret.

På den sydvendte altan er der lagt et nyt smukt gulv i sildebensmønster.

Ude på badeværelset er der valgt tidløse og fine materialer, ligesom det har en god størrelse.

Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen, og det er altid nemt at finde parkeringsmuligheder på vejene rundt omkring lejligheden.

Der hører et aflåst kælderrum til lejligheden, hvor der også er mulighed for at hænge sit vasketøj til tørre. Der er ligeledes fælles vaskekælder og cykelkælder.

Velkommen i denne fine og attraktive lejlighed på Hobrovej 99, 2.