Åbent hus med tilmelding
D.05/12 kl. 12:45 - 13:00

Arkildsdal 154, 1.,
9400 Nørresundby

Indflytningsklar og lys lejlighed i rolige omgivelser

Denne fine 2-værelses lejlighed finder du på Arkildsdal 154, 1. Beliggenheden er ganske tæt ved naturskønne Lindholm Høje, ligesom du bor godt i forhold til både offentlig transport og gode indkøbsmuligheder. Hvis du skal ud at rejse, har du nemt til Aalborg Lufthavn, ligesom det også skal fremhæves, at du bor i cykelafstand til Aalborg centrum.

Her er tale om en dejlig lys lejlighed, hvor både køkken og vinduer er fra 2017. Også badeværelset er af nyere dato, med samme fine elementer i køkkenet, så der er en rød tråd i boligen. Her kan du blot koncentrere dig om at flytte ind og gøre lejligheden til din egen.

Boligen består af en entré, køkken, badeværelse, en stor stue samt soveværelse med tilhørende walk-in. Med andre ord en dejligt velfungerende planløsning. Lejligheden byder på et dejligt lysindfald fra syd i både stue og soveværelse.

Fra entréen ledes du videre ind i det meget fine køkken fra 2015 med rene og enkle linjer. Her er valgt hvide elementer med sorte greb, mørk bordplade og kvalitetshvidevarer.

Videre ude på badeværelset, ligeledes fra 2015, har du egen vaskemaskine (og plads til at installere tørretumbler). Der er gulvvarme på badeværelset, ligesom de er en dejlig detalje, at det samme pæne gulv går igen i både entré, køkken, gang og bad.

I den lyse og rummelige stue er der god plads til både spisebordet og sofaafdelingen. Her er fransk altan mod syd og et dejligt stort vinduesparti.

I soveværelset har du, såfremt du har behovet, mulighed for at indrette dig med en lille kontorplads. Fra soveværelset har du desuden adgang til et dejligt walk-in.

Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen, og der tilhører et aflåst kælderrum til lejligheden. Parkering er aldrig et problem, da der altid er mange ledige pladser ved ejendommen.

Kunne du tænke dig at flytte ind i en indflytningsklar lejlighed på en rolig placering? Så tag endelig et nærmere kig på denne fine og lyse 2-værelses.

Kontantpris 995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud