Marstrandsvej 9,
9000 Aalborg

Indflytningsklart og velholdt rækkehus med tre værelser

På en rolig vej i bydelen Vejgaard finder du dette fine rækkehus på Marstrandsvej 9. Beliggenheden udmærker sig ved, at du er tæt på midtbyen, og samtidig har du nem adgang til grønne områder og alle dagligdagens nødvendigheder såsom indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Desuden har du nem adgang til motorvejen både i syd- og nordgående retning.

Her får du en meget velholdt og lækker bolig, hvor badeværelset og bryggers er renoveret i henholdsvis 2019 og 2020. Den opvarmede og lyse udestue er ligeledes renoveret i 2020, hvor der er lagt nye klinker og væggene er blevet pudset glatte.

Samlet set indeholder boligen tre værelser, et badeværelse, stue og udestue samt entré, et praktisk viktualie- og depotrum og køkken og bryggers. Her er en god loftshøjde og planløsningen er meget velfungerende.

Velkommen indenfor i entréen med stort indbygget skab og flotte grå klinker. Ligefremme har du bryggerset med vaskemaskine og tørretumbler.

Videre inde i køkkenet er der tale om et dejligt og rummeligt køkken med en hyggelig spisekrog. Selve køkkenet byder på masser af både bord- og skabsplads, ligesom her er lagt nyt gulv.

Rundt i boligen finder du endvidere tre dejlige værelser, alle med lyse trægulve. Det praktiske depotrum egner sig perfekt til opbevaring. Ej heller rækkehusets rummelige stue skuffer forventningerne. Det store vestvendte vinduesparti sikrer et dejligt lys og herfra kan du ud i den nyrenoverede udestue, der i dag fungerer som en skøn og lys spisestue.

Boligens badeværelse med gulvvarme er udført med mikrocement på gulvet og videre op i brusenichen. En flot løsning der ligeledes er meget nem at holde ren.

Udenfor har du en dejlig og overskuelig have - forsiden af huset vender mod øst, så du her har morgensol. Haven her er helt nyanlagt i 2021 med bl.a. ny støttemur og trappe. Haven på den anden side af huset vender mod vest, så eftermiddags- og aftensolen kan nydes her på træterrassen. Foran huset har du desuden et praktisk skur.

Vi byder velkommen i dette indflytningsklare og meget velbeliggende rækkehus på Marstrandsvej 9.

Kontantpris 2.395.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud