Ny pris
Åbent hus med tilmelding
D.05/12 kl. 14:15 - 14:45

Th. Sauers Vej 36,
9000 Aalborg

Moderne rækkehus i attraktive omgivelser

På en tilbagetrukket og lukket vej lige i udkanten af Aalborg finder I dette flotte rækkehus på Th. Sauers Vej 36. Beliggenheden udmærker sig ved, at du er tæt på midtbyen, og samtidig har du nem adgang til grønne områder og alle dagligdagens nødvendigheder såsom indkøb, skole og daginstitutioner. Desuden har du nem adgang til motorvejen i både syd- og nordgående retning.

Her får du en særdeles indflytningsklar og lækker bolig, hvor køkkenet og badeværelset er renoveret i 2017. Desuden har sælger i 2017 fået lagt nyt gulv i køkken og entré, samt slebet gulvet på 1. og 2. sal.

Samlet set fordeler boligen sig over 3 plan, og indeholder to værelser, stort åbent køkken, stue, et badeværelse og et toilet.

Du bliver budt indenfor i den fine entré med trappe til 1. og 2. sal, samt adgang til det praktiske toilet med vaskemaskine. Herfra har du åben forbindelse til det lyse og indbydende køkken fra 2017 i hvide stilrene elementer, masser af bord- og opbevaringsplads og god plads til at indrette spisestuen. Fra køkkenet har du desuden udgang til den solrige terrasse, hvor du har udsigt til den fælles legeplads så du kan trygt lade børnene leg imens du nyder kaffen på terrassen.

Hele førstesalen rummer den lyse stue, hvoraf anden salen udgør det store soveværelse med indbygget skabe, et værelse og badeværelse fra 2017.

Udover de mange velindrettede kvadratmeter får du ligeledes et praktisk 5 kvm. kælderrum til diverse opbevaring. Desuden findes der foran ejendommen en stor og fælles parkeringsplads forbeholdt ejendommens beboere, som kan bruges efter først-til-mølle-princippet.

Kontantpris 1.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud