Ny pris
Læs mere

Erantisvej 6,
9400 Nørresundby

Velbeliggende og gennemført udsigtsvilla

På Erantisvej 6 finder du denne fine villa. Villaen er højt beliggende med en skøn udsigt mod fjorden og her bor du på en rolig placering og samtidig tæt på talrige indkøbsmuligheder, nem adgang til motorvejen, skoler og børnehaver. Aalborg centrum ligger blot ca. 4 kilometer væk. Med andre ord får du her en god beliggenhed med rigtigt mange kvaliteter.

Der er tale om en solid og velholdt villa, hvor materialer og detaljer er udvalgt med sans for både kvalitet og æstetik. Den spændende indretning, det gode lysindfald og de gode store og regulære rum udgør en lækker bolig med mange muligheder. Der er terrasser på alle sider af huset, således at du altid kan finde et spot med sol og læ.

Samlet set består villaen af entré, gang, køkken, bryggers, badeværelse samt to værelser og to sammenhængende stuer. Hertil kommer et godt anneks med i alt tre disponible rum samt et gæstetoilet.

Annekset åbner op for et hav af anvendelsesmuligheder, det være sig teenageafdeling, hjemmekontor, træningsrum mm.

Velkommen indenfor i villaens entré med garderobeskab til overtøjet. Videre fremme kommer du ind i husets centrale fordelingsgang, hvor du som det første møder den store stue. Her er virkelig tale om et lyst og dejligt rum, hvor du har god plads til at indrette dig. Fjordudsigten kan nydes fra glaspartiet mod øst. Det er desuden en god detalje, at lyset strømmer ind fra de sydvendte ovenlysvinduer.

Fra stuen kan du gå ud på den dejlige terrasse, ligeledes sydvendt og med fjordudsigt.

Videre rundt i boligen har du endnu en dejlig stue, der ligger modsat køkkenet. Ej heller i køkkenet skuffes forventningerne, og boligen tilbyder her et kvalitetskøkken fra Modulia med bordplade i teaktræ, Siemens hvidevarer og Vola-armatur.

Bryggerset ligger i praktisk forlængelse af køkkenet, og også her er der skabselementer fra Modulia. Fra bryggerset kan du gå ud i den ugenerede gårdhave med overdækket terrasse.

Til sidst indeholder villaen et godt badeværelse med gulvvarme, ovenlysvindue og fine og tidløse klinker fra Höganäs. Også her er der Vola-armatur og desuden god skabsplads.

De to værelser finder du for enden af gangen. Begge rum har faste skabe og vestvendte vinduer, så du har et dejligt lys eftermiddag og aften. Herfra har du ligeledes adgang til et dejligt terrassemiljø.

Vi byder velkommen i denne velbeliggende og fine villa på Erantisvej 6.

Kontantpris 3.145.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud