Thomasmindeparken 65,
9440 Aabybro

Stor kvalitetsvilla på blind vej

På rolig og attraktiv beliggenhed finder du denne gennemførte villa på Thomasmindeparken 65. Placeringen er særdeles børnevenlig, da du her bor på en blind vej med stisystem ned til bymidten og få meter til den skønne Aabybro skov. Villaen ligger ud til et stort ugenert grønt fællesområde. Aabybro er en dejlig og velfungerende by for bl.a. børnefamilien med masser af indkøbsmuligheder, skoler og DGI-hus mm.

Villaen er opført i 2007 og er en yderst gennemført kvalitetsbolig, der både er rummelig og velindrettet. De 237 kvadratmeter bolig består af en praktisk planløsning, som indeholder forældreafdeling med eget stort badeværelse og walk-in, tre store værelser og yderligere et badeværelse, et stort køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, vinrum/kontor, depotrum og bryggers.

Der er gulvvarme overalt i boligen og genvex-anlæg for et godt indeklima, desuden er der lyddæmpende loftpaneler i hele huset, som sørger for god akustik. Alt inventar er fra Kvik. Den ensidige taghældning giver en fantastisk rumfornemmelse i huset med højt til loftet og masser af lys gennem hele villaen.

Kom indenfor i villaens stilfulde entré. I denne del af huset har du forældreafdelingen med stort walk-in, lækkert stort badeværelse og soveværelse. Badeværelset er eksklusivt med bl.a. badekar, dobbelte håndvaske og god skabsplads i de grebsfrie elementer. Videre inde i boligen kommer du ind i det imponerende stilrene køkken alrum med flot udsigt fra det store vinduesparti, som giver rummet noget unikt og som er husets samlingspunkt. Køleskab og opvaskemaskine er begge nye fra sommeren 2021, ligesom her er helt ny Quooker.

Husets tre store værelser har du modsat forældreafdelingen. Det er også her, at du har husets andet badeværelse. Her er der bl.a. bruseniche, dobbelt håndvask og masser af skabsplads.

Til sidst i boligen har du det praktiske bryggers med god skabsplads, som er ligeså gennemført som resten af huset. 

Villaen har en skøn og lukket have med flere solrige terrasse områder og skøn udsigt til grønne arealer. Til villaen hører desuden carport med integreret redskabsrum.

Er du på jagt efter en villa ud over det sædvanlige, så tag endelig et nærmere kig på denne fantastiske bolig på Thomasmindeparken 65.

Kontantpris 3.995.000 kr.

Bestil fremvisning

Kontakt os

Bestil salgsmateriale

Giv et bud